Daewo - Chrevrolet - AUTÓBONTÓ 


Daewoo és  Chevrolet  Autóbontó

Daewoo és  Chevrolet bontott utángyártott, és gyári új  alkatrészek.

Karosszéria,   Futó- és  Kormánymű,  Fékrendszer,

Elektromos szerelvény, Motortartozékok,

Egyéb tartozékok alkatrészek!

Raktárról illetve megrendelésre, 24 órán belülI postai utánvéttel is.

Kia  és Hyundai  új típusaihoz gyári vadonatúj alkatrészek, kedvező áron. Tekintse meg cégünk történetét.

Termékeinket 1999 óta  Dél-koreából és Lengyel országból importáljuk.

Daewoo! Garancia a minőségre!

Szüksége lenne egy Daewoo alkatrészre, de nem találja sehol a megfelelő kereskedést? Nincs ideje órákat fordítani az utánajárásra? Szeretne mindent beszerezni egy helyen, megfizethető áron?

Kínálatunkban biztosan megtalálja a szükséges darabot!
Tudta, hogy a Daewoo Motor Co. Ltd.-et 1978-ban alapították Dél-Koreában? Bizony, már több mint 30 éve van az autópiacon, ám Európába csak 1995-ben érkezett. Ez volt az első vállalat, amely kizárólag saját hálózatát használta az értékesítésre. 2001-től azonban a General Motors tulajdona, ennek következtében rendre átnevezték az autókat, mint Chevrolet, Buick, Pontiac, Holden és Opel.

Célunk vevőink minden igényének kielégítése, legyen szó Daewoo alkatrészről, vagy másról. Ha fontos Önnek autója megfelelő karbantartása, ne menjen máshova. Ha kérdése merülne fel, érdeklődjön telefonon, örömmel segítünk.Ha autójába Daewoo alkatrészt szeretne, akkor térjen be hozzánk!A középút: utángyártott alkatrészek

utángyártott alkatrészek Az autók ma már a mindennapi élet részét képezik, hiszen könnyebben, gyorsabban és kényelmesebben el lehet jutni úti célunkhoz egy autóval. A gépjármű fenntartása azonban nem egy olcsó mulatság, mert a rendszeres szerviz, karbantartás, alkatrész csere komoly összegeket emészt fel. Ezekből a kiadásokból le lehet faragni, ha megfelelően tájékozódunk a lehetőségekről.

A gyári alkatrészek kiváló minőségű, de gyakran igen magas árral rendelkező alternatívát jelentenek egy-egy alkatrész pótlása alkalmával. Sokan nem szívesen vállalják be a bontott alkatrészeket sem, mert megbízhatatlannak találják azokat. Létezik egy középutas megoldás, ez pedig nem más, mint az utángyártott alkatrész.

Az utángyártott alkatrészek sok esetben ugyanolyan minőségi darabok, mint a gyári modellek, hiszen erre manapság egyre jobban odafigyelnek a gyártók. Ezeket az alkatrészeket az eredeti ár töredékéért lehet megvásárolni, ráadásul nem használt darabokról van szó.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és válogasson ellenőrzött minőségű, kedvező árú utángyártott alkatrészeinkből Daewoo, Chevrolet, Hyundai és Kia modellekbe! Kérdéseivel bátran keressen minket!Kia alkatrészek is kaphatók

Ha jó minőségű Kia alkatrészre lenne szüksége, itt biztos megtalálja. Miért töltené az időt hirdetéseket böngészve? Nálunk rövid időn belül megtalálhatja autójához tartozó alkatrészét, ráadásul kedvező áron juthat hozzá.

A Kia a vezető autógyártók egyike. Már több mint 68 éve dolgoznak a kényelemért és a megbízhatóságért. Eleinte kerékpáralkatrészek gyártásával foglalkoztak, melyek egyik érdekessége az volt, hogy kézzel készültek. A 60-as évekig Koreában nem készült motorkerékpár. 1961-ben gyártották az elsőt. 1962-ben pedig elkészült az első teherautó is, ami nagy előrelépést jelentett. 1974-ben az ország első személygépkocsija jött ki a gyárból. 1998-ban az ázsiában lévő válság elérte a Kia-t, így össze kellett olvadnia a Hyundai Motorral. Mára már több központjuk is kiépült Európában, az USA-ban és Japánban. Mondhatjuk, hogy az egész világot átölelő hálózattal rendelkeznek. Ennek köszönhetik, hogy az újításokban az élmezőnyben járnak és tovább fejlődhetnek.

Nézzen körül az oldalunkon, hogy megtalálja Kia autóalkatrészét jó minőségben!Melyik a jobb, a gyári vagy az utángyártott alkatrész?

Ebben a kérdésben nem született még egyértelmű döntés, azonban mindkét variációnak megvannak a maga előnyei és hátrányai egyaránt. Alább felsoroljuk ezeket a tulajdonságokat, hogy könnyebb legyen döntenie, így az Önnek és gépjárművének legmegfelelőbb alkatrész kerüljön autójába.

A gyári alkatrészek legnagyobb előnye, hogy a típusnak megfelelő alkatrész biztos, hogy tökéletesen illeszkedik a neki szánt helyre. Így ebből nem adódhatnak működés- vagy teljesítménybeli problémák. A gyári alkatrészek megbízhatóak, azonban elég borsos áruk van.

Az utángyártott alkatrészek töredékébe kerülnek a gyári alkatrészek árának, ugyanakkor nem garantálható a milliméter pontos illeszkedés. Emiatt élettartamuk valamivel rövidebb, mint a gyári alkatrészeké.

Nálunk a gyári- és utángyártott alkatrészek számos autómárkához kaphatóak. Rendelkezünk Chevrolet, Daewoo, Kia és Hyundai alkatrészekkel, nagy választékban a bontott-, új és utángyártott alkatrészekből egyaránt.

Döntse el, milyen alkatrészt szeretne autójába és nézzen körül nálunk!Hyundai alkatrészek

Hyundai alkatrészek A Hyundai egy igen népszerű autómárka, folyamatos fejlődéssel és megbízhatósággal nyerte el a fogyasztók szimpátiáját. Azonban sajnos ennél az autótípusnál is előfordulhatnak meghibásodások. A biztonságos, balesetmentes és kényelmes vezetés érdekében fontos, hogy a tulajdonosok mindig időben gondoskodjanak gépjárműveik szervizeléséről és javításáról.

A legkisebb esztétikai hibáktól a jelentős károkig, sérülésekig minden alkalommal megbízható forrásból válasszunk új, vagy utángyártott Hyundai alkatrészeket autónk számára, így biztosíthatjuk a kifogástalan minőség folyamatosságát. 1999 óta Dél-Koreából és Lengyelországból importáljuk kiváló alkatrészeinket, melyekkel Ön is elégedett lesz!

Cégünk sok éves tapasztalattal és megannyi elégedett ügyféllel büszkélkedhet, amelyet az általunk kínált termékek megbízhatóságának köszönhet. Ha Önnek is új vagy utángyártott Hyudai alkatrészre van szüksége a márka új típusaihoz, kedvező áron, tekintse meg széles kínálatunkat vagy érdeklődjön elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére!A bontott autóalkatrészek

bontott autóalkatrészek Az idő múlásával vagy egy esetleges baleset által bekövetkezett sérülésnek köszönhetően gyakran előfordul, hogy autónk alkatrészei elhasználódnak, tönkremennek vagy megsérülnek, és ezáltal indokolttá válik cseréjük. Az ilyen helyzetekben nehéz döntés előtt áll minden járműtulajdonos, hogy milyen alkatrészt válasszon, ami minőségben és anyagi szempontból is megfelel az elvárásainak.

A bontott autóalkatrészek számos kedvező és gazdaságos tulajdonsággal rendelkeznek, mind fizikai, mind finanszírozási szempontból. Kereskedelmi forgalomba kizárólag olyan bontott alkatrészek kerülnek, melyek maximálisan megfelelnek minden feltételnek. Továbbá nagy előnyük ezeknek az alkatrészeknek, hogy szinte minden típusú gépjárműhöz lehet kapni alkatrészt, amely tökéletesen illeszkedik és semmilyen kellemetlen eltérés nem tapasztalható. Nem utolsósorban a bontott alkatrészek kedvezőbb árfekvéssel rendelkeznek az új termékekhez képest.

Ha Ön is a megfelelő alkatrészt keresi autójához, tekintse meg weblapunkat, ahol több márka bontott alkatrészeit is megtalálja!Vásároljon megbízható autóalkatrészeket!

megbízható autóalkatrészek Javításra szorul autója? Szeretné minél olcsóbban és minél gyorsabban rendbe hozni a járművet? Keresi a megfelelő autóalkatrészeket, de eddig még nem bukkant rájuk? Akkor a lehető legjobb helyen jár! A Lee-Car Kft. használt autóalkatrészek forgalmazásával foglalkozó vállalkozás. Palettánkon többféle autómárka is szerepel, így például a Chevrolet, Daewoo, Hyundai és Kia is.

Miért érdemes Chevrolet mellett voksolni?

Ez a márka kifejezetten a praktikumra és a vezetői élményre helyezi a hangsúlyt, melyhez megnyerő design társul. Kiválóan kialakított belső tere és jó minőségű autóalkatrészei mind az élményt és biztonságot hivatottak fokozni. Ezek összességében, kiegészülve a kiváló teljesítménnyel, tökéletes alapot biztosítanak arra, hogy a vásárlók kedvence válhasson belőle.

A Chevrolet egy 100 éves hagyománnyal rendelkező vállalat, mely ma már 140 országban van jelen és minden évben 5 millió járművet értékesít.

Autóalkatrésze lenne szüksége Chevrolet autójához? Forduljon hozzánk bizalommal!Daewoo bontott alkatrészek

Daewoo bontott alkatrészek Önt is rabul ejtette a dél-koreai autómárka? A Daewoo rajongók és elégedett tulajdonosok táborát gyarapítja, akik nem tudnak élni e nélkül a megbízható, ugyanakkor ragyogó teljesítményű autó nélkül?

Ebben az esetben sajnos szüksége lesz alkatrészek folyamatos pótlására is. Azonban köztudott, hogy bármilyen autómárkáról is legyen szó, az eredeti, utángyártott alkatrészek bizony igencsak borsos áron kaphatóak. Ha Ön nincs abban a helyzetben, hogy vadonatúj alkatrészt vásároljon, forduljon nyugodtan hozzánk, hiszen kínálatunkban ugyanúgy megtalálhatóak az új darabok mellett bontott alkatrészek is. A bontott Daewoo alkatrészek ugyanolyan megbízhatóak, mint új társaik, sőt akár hosszabb élettartammal is rendelkezhetnek, mint az utángyártott darabok, ezen kívül még az áruk is kedvezőbb.

A hozzánk került és bontásra ítélt Daewoo autók szigorúan ellenőrzött forrásból származnak a bontott alkatrészek pedig forgalmazás előtt gondos vizsgálatnak vannak alávetve. Jöjjön el hozzánk és vásároljon bontott Daewoo alkatrészeket!Bontott alkatrészek az Ön autójához is!

bontott autóalkatrész Egy autó fenntartása gyakran nagyobb anyagi ráfordítást igényel, hiszen a vásárláson túl számolni kell olyan állandóan felmerülő költségekkel is, mint a szerviz, biztosítások és karbantartás.

Az idő múlásával cserélni kell néha egy-egy alkatrészt is, melyek bizony sokszor borsos áron kaphatóak, főleg, ha eredeti, gyári alkatrészekkel szeretnénk pótolni a hibás, sérült elemeket. Azonban kevesen tudják, hogy a használt vagy bontott autóalkatrészek is képviselhetik ugyanazt a minőséget, mint a gyári társaik.

Próbálja ki Ön is az okosabb megoldást és vásároljon bontott alkatrészeket autójához!

Daewoo, Hyundai vagy Kia tulajdonosa? Nálunk megtalálhatja az autójához szükséges alkatrészeket! Forduljon hozzánk bizalommal, mert ha nincs birtokunkban, mi megtaláljuk és beszerezzük Önnek azt a márkás, bontott alkatrészt, amire szüksége van. Ellenőrzött forrásokból dolgozunk, alkatrészeink hibátlan állapotúak és kedvező árakon kínáljuk őket. A legkisebb elemtől a nagyobb alkatrészekig, mi mindent beszerzünk Önnek!

Keressen minket bizalommal és pótolja autója sérült, hibás elemeit gyorsan és kényelmesen, bontott alkatrészekkel!Baleset utáni alkatrészcsere

Daewoo és Chevrolet alkatrészek A közúti balesetek száma egyre nő az utóbbi évek során, és számos esetben a gépjárművek is jelentős károkat szenvednek. Az alkatrészek meghibásodása, sérülése esetén a gépjármű nem mehet forgalomba szerviz és alkatrészcsere hiányában. Sokszor azonban ez hosszú időre is elnyúlhat, ha az autószerelő éppen nem talál megfelelő alkatrészeket a gépjárműbe.

A gépjármű teljes körű szervize és javítása után a meghibásodott, véglegesen elromlott alkatrészeket azonnal cserélni kell, legyen szó új, utángyártott vagy bontott alkatrészekről. Bizonyos meghibásodások esetén a gépjármű nem mehet forgalomba a megfelelő szerkezeti elemek cseréje nélkül, hiszen vezetőjére és másokra is balesetveszélyes lehet.

Utángyártott, új vagy bontott Daewoo és Chevrolet alkatrészek széles választékát találja nálunk, folyamatosan frissülő készletünk bármilyen meghibásodott alkatrészt pótolni tud! Ha Önnek is fontos a biztonság és autóbalesete után szeretné alaposan kivizsgáltatni gépjárművét, új vagy használt alkatrészekre cserélni a régieket, keressen fel minket!Autóalkatrészt vásárolna? Segítünk!

francia autóbontó Autóalkatrészt szeretne vásárolni, de nem tudja hová forduljon? Gyorsan és jó áron szeretne vásárolni? Nálunk jó helyen jár! Eláruljuk, melyek azok a szempontok, amiket egy alkatrész vásárlásánál nem szabad figyelmen kívül hagynia!

  • Az ár sokaknál fő szempont, azonban fontos tudni, hogy a bontott autóalkatrészek is megbízható megoldást jelentenek.
  • Vásárlás előtt ajánlott szakember tanácsát kikérni, főleg, ha nem rendelkezünk a megfelelő és alapos ismeretekkel.
  • A megbízhatóságot a márka és a minőség együttesen adja, ezért nem érdemes ismeretlen helyről és gyártótól származó darabokkal kísérletezni, maradjunk a saját márkánknál.
  • Ha van rá mód, ne feledkezzünk meg a garanciáról és figyeljünk arra, hogy minél hosszabb élettartamú alkatrészt válasszunk.

Nálunk jó helyen jár, ha kifejezetten francia autómárkákhoz való autóalkatrészeket keres! Válasszon Daewoo vagy Chevrolet bontott alkatrészeket és spóroljon velünk! További tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken!Bontott, új és utángyártott karosszériaelemek

bontott, új és utángyártott karosszériaelemek A rendszeres használatnak, az idő múlásának, valamint az esetlegesen előforduló baleseteknek, karamboloknak köszönhetően komoly károk keletkezhetnek gépjárművünk karosszériájában, amely nem csupán esztétikai szempontból rontja az autó értékét, de komolyan veszélyeztetheti a közlekedésbiztonságot, továbbá használhatatlanná is válhat a jármű.

Abban az esetben, ha szükségessé válik az elemek cseréje, számos lehetőség közül válogathat minden autótulajdonos, hiszen a mai széles piaci kínálatban minőségi új, bontott és utángyártott karosszériaelemek is megtalálhatóak, az igényeknek megfelelően. A bontott, új és utángyártott karosszériaelemek egyaránt maximálisan megfelelnek a minőségi és biztonsági előírásoknak, valamint szinte minden ritka, vagy már a kereskedelmi forgalomban nem megtalálható járműtípushoz találhatunk kifogástalan állapotban lévő karosszériaelemeket valamelyik változatban.

Minőségi új, bontott vagy utángyártott Daerwoo, Chevrolet, és egyéb alkatrészekért tekintse meg weboldalunk bővebb információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!Daewoo Tico és ami benne van

Daewoo Tico és ami benne van A jól ismert Daewoo Tico már hosszú évek óta jelen van az autók világában, rendkívül nagy népszerűségnek örvend. Mára már abszolút megfizethető ez a kis autó, és egyszerű műszaki adottságainak köszönhetően jól szerelhető, javítható. Ez egy viszonylag régebbi típusú autó, így érdemesebb használt alkatrészeket beépíteni.

A Daewoo Tico alkatrészeit nálunk egyszerűen beszerezheti és nagyon gazdaságos áron lehet hozzájutni. Fő profilunk a bontott alkatrészek forgalmazása, de gyári alkatrészeket is értékesítünk az igényeknek megfelelően. Elektromos szerelvényeket, motortartozékokat, karosszéria, futó-és kormánymű, illetve fékrendszereket is forgalmazunk Daewoo Tico-hoz is. Kizárólag kifogástalan alkatrészekkel foglalkozunk és a legképzettebb szakemberekkel dolgozunk, így biztosan jól jár, ha minket választ.

Válasszon Ön is tőlünk alkatrészt Daewoo Tico-jához, hosszabbítsa meg autójának élettartamát! Forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk, hogy mindig elégedett legyen autója teljesítményével!Előbb vagy utóbb

Daewoo és Chevrolet alkatrészek Minden autó tulajdonos életében eljön az a pont, hogy egy-két alkatrész meghibásodik kedvenc járművében. Általában az ember ragaszkodik kedvenc dolgaihoz, tehát természetesen a csere helyett a javítás veszi át a főszerepet.

A tapasztalt autó tulajdonosok egy része erre az időpontra már elég ismeretet szerzett az autók szeszélyeiről és maga indul útnak a megfelelő autó alkatrész kiválasztásának. Fontos eldönteni, hogy mi lenne a legjobb megoldás, vagy milyen értékben engedhetjük meg magunknak a kívánt autó alkatrészt.

Manapság elérhetőek eredeti, új alkatrészek, bontott alkatrészek, de utángyártott alkatrészek is. tömkelege próbál segíteni a választásban, hogy ne járjunk pórul, illetve mire figyeljünk a választásnál. Érdemes autóbontókban érdeklődni, és utánajárni, vannak-e számunkra megfelelő alkatrészek, hiszen ha találunk ideális elemeket autónkba, jelentősen csökkenthetjük költségeinket.

Mi elsősorban Daewoo és Chevrolet márkájú új, bontott és utángyártott alkatrészekkel foglalkozunk, így ha Önnek ilyen márkájú a kedvenc autója, mindenképpen érdemes nálunk érdeklődnie!Nálunk biztosan rátalál a régóta keresett Chevrolet vagy Daewoo alkatrészekre!

Daewoo és Chevrolet alkatrészek Már régóta keres alkatrészt Chevrolet vagy Daewoo autójába? Gyorsan lenne szüksége minőségi darabokra? Bizony sok alkatrész árusító helyen csak a leggyakoribb alkatrészekkel találkozhatunk, de telephelyünkön biztosan megtalálja, amit keres! Szakembereink mindig arra törekednek, hogy ügyfeleink gyorsan hozzájuthassanak a minőségi alkatrészekhez, így a munka nehezét levesszük a válláról!

Legyen szó akár a legkisebb csavarról vagy nagyobb alkatrészekről az alvázhoz vagy a motorhoz, számunkra nem létezik lehetetlen! Mivel az országban az elsők között vagyunk Chevrolet és Daewoo alkatrészek beszerzésében, akkor sem kell aggódnia, ha a keresett alkatrész nincs raktáron, hiszen ilyenkor is csak átmeneti hiányról van szó. Éppen ezért, mielőtt ellátogatna telephelyünkre, érdemes telefonon érdeklődnie raktárkészletünkről.

Ha Chevrolet vagy Daewoo alkatrészt keres, a legjobb helyen jár nálunk! A részletekről tájékozódjon honlapunkon, vagy keressen bennünket a feltüntetett elérhetőségeinken, akár már ma!Miért vásároljunk bontott alkatrészeket?

bontott alkatrészek Minden autónál eljön az az idő, amikor megérik bizonyos alkatrészek cseréje. Sajnos azonban a régebbi típusoknál már nem olyan egyszerű beszerezni egy-egy alkatrészt. Az utángyártott elemek sok esetben már nem ott készülnek, ahonnan az autó származik, így nem biztos, hogy tökéletesen passzoló és jó minőségű áruval lesz dolgunk.

Ha Önnek is szüksége van régi Chevrolet vagy Daewoo autójához alkatrészre, akkor érdemes elgondolkodnia a bontott autókból származó alkatrészek vásárlásáról.

A használt alkatrészek előnyei a biztos gyári forrásból származás mellett, hogy jóval olcsóbbak, mint az utángyártott verziók. Ráadásul a gyári elemek jóval hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint újabb társaik.

Ha Ön is szeretne Chevrolet vagy Daewoo gépjárművébe jó minőségű, megbízható bontott alkatrészt vásárolni, amely megkíméli pénztárcáját, és autójának is jó szolgálatot tesz, keresse fel autóbontónkat és vásároljon ellenőrzött alkatrészt! Kedvező ár - jó illeszkedés - megbízható forrás!HyundaiTucson, álom luxuskivitelben

Hyundai Tucson A Hyundai a világ vezető autómárkáinak sorában áll, és mint társai, szintén igyekszik minden évben valamilyen újítást piacra dobni. Idén a Hyundai Tucsont sikerült megalkotnia a gyártóknak.

A Hyundai Tucson fantázianévre hallgató modellje igazi grandiózus crossover, merész és sportos formavilággal, dinamikus és elegáns darab. A tervezők csak folyékony szobrászati alkotásként aposztrofálják.

A Tucson nem csak sportos üzletemberek hű társa, de akár egy folyamatosan aktív tulaj álma is lehet, hiszen intelligens elektromos csomagtér ajtaja három másodperc után felnyílik, amennyiben az érzékelők kulcs jelenlétét tapasztalják. Tehát a nagyobb útipoggyászok, csomagok bepakolása sem okozhat gondot.

A Hyundai Tucson ugyanakkor tágas utasterével is hódít, és praktikusan kialakított kezelőfelületei élvezetté teszik a vezetését. Ezen felül négy féle motor közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt a maximális vezetési élmény érdekében. A tervezők a biztonságról sem feledkeztek meg, hiszen a Tucson autonóm vészfékrendszert és hat darab légzsákot kapott.

Maximális biztonság, kényelem, és vezetési élmény. Sportosság luxuskivitelben. Kell ennél több?

Keressen minket, amennyiben Hyundai márkájú autójához keres alkatrészt! Bontott, utángyártott vagy akár eredeti alkatrészek közül is válogathat kínálatunkban!Az autóbontás praktikumai

Daewoo A közlekedés során számtalan tényezőre kell figyelnünk, hogy megóvjuk személyes biztonságunkat, ezek közül az egyik az autónk alkatrészeinek időnkénti cseréje, karbantartása. Az alkatrészcsere során dönthetünk, hogy bontottat, vagy pedig utángyártottat vásárolunk. Ám az alkatrészcsere igen magas költségekkel járhat, így döntésünkben lényegi szempont az ár.

A bontott alkatrészek mellett számtalan érv szól. Egyrészt sokkal olcsóbban hozzájuk juthatunk, másfelől egy bontott alkatrész akár minőségileg is magasabb színvonalon állhat, mivel hosszútávon jobban viseli az igénybevételt, mint egy utángyártott alkatrész.

Ha Ön Daewoo autójához keres alkatrészeket, akkor jó helyen jár! Cégünk autóbontással foglalkozik, ahol megtalálhatja a Daewoo autókhoz tartozó kiváló állapotban lévő bontott alkatrészeket.

Ne habozzon, és bátran forduljon hozzánk, hogy megtalálja a szükséges bontott alkatrészeket! Tekintse végig honlapunkat, hogy tájékozódjon szolgáltatásaink szélesebb spektrumáról!Az autóbontás menete

bontott autóalkatrész Megbízható autóbontót keres, de még nem talált rá az igazira? Bontott alkatrészt szeretne vásárolni, de egy meghatározott márkára van szüksége? Chevrolet alkatrészeket vásároljon a mi autóbontónkból, takarítson meg pénzt, de ne spóroljon a minőségen! És, hogy hogyan zajlik egy autó szétszerelése? Rövid összefoglalónkból ezt is megtudhatja.

Az autóbontás a roncsautó beszállításával veszi kezdetét, amikor a szükséges dokumentumok kitöltésével és a kötelező adminisztrációval hivatalossá teszik a folyamatot.

Ezt követően megkezdődhet az autó szétbontása és a szárazra fektetés, vagyis a különböző alkatrészek osztályozása, és azok elkülönítése. Ebben a fázisban a veszélyes anyagok, a folyadékok és az újrahasznosítható alkatrészek kerülnek elkülönítésre. A megmaradt részeket bezúzzák, az újrahasznosítható vas, alumínium és műanyag feldolgozásra kerül, a bontott alkatrészeket pedig értékesítik. Az autóbontás befejeztével így kerül az Ön birtokába is a kiválogatott és ellenőrzött bontott autóalkatrész.

Tájékozódjon weboldalunkon, és vásároljon Ön is megbízható forrásból!Daewoo Tico - és amit tudni érdemes róla

bontott autóalkatrész A Daewoo Tico egy utcai autó, amelynek elkészítése az 1988-as Suzuki Alto márkán alapult. Ez az autó egy három cilinderes motorral volt felszerelve, valamint Koreában járt hozzá egy háromsebességes automata sebességváltó is.

A Daewoo Ticot először Európába exportálták, főleg a keleti piacokra, és számos kelet-európai országban népszerűvé vált: Romániában, Bulgáriába, Macedóniában, Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban, Horvátországban és Szlovéniában.

Később Latin-Amerikába is exportálták, ahol átnevezték Daewoo Fino névre, néhány másik piac kedvéért. Itt legfőképp Peruban volt népszerű, ahol ma is az egyik legkedveltebb autómárka a taxiállomásokon.

A gyártás során a Tico elég nagy változtatásokon ment keresztül, főleg a motor terén. Kezdetben egy karburátorból állt, ami 48 lóerőt produkált, majd felfejlesztették fecskendezett üzemanyagra, hogy megfeleljenek az EU-s követelményeknek.

Tico alkatrész és Daewoo bontott alkatrészek ügyében hívjon minket bizalommal!Ne adja el, cserélje le!

bontott autóalkatrész Az autóknak is szükségük van időről-időre egy kis megújulásra. Ahhoz, hogy a működésük kiváló és biztonságos legyen, néha ki kell cserélni egy-egy alkatrészt. Az Ön autója sem működik úgy, ahogyan újkorában?

Egyszerűen orvosolhatja a problémát! Ahelyett hogy az eladáson gondolkodna, cserélje le a hibás alkatrészeket megbízhatóbbakra! Nem szeretne vadonatúj alkatrészre költeni vagy úgy gondolja, nem éri meg pénzt és energiát fektetni a felújításba? Ne adja fel, mert a megoldás Ön előtt van! Keresse fel Daewoo autóbontónkat és vásároljon bontott autóalkatrészt járművébe! Nem csupán Daewoo, Chevrolet alkatrészeket keresők számára is nyitva áll műhelyünk ajtaja!

A bontott autóalkatrészekkel meghosszabbíthatja autója életét és nem kell rögtön egy új járműre beruháznia. Egy ilyen alkatrész a gyárival ellentétben sokkal kedvezőbb áron vásárolható meg, és az utángyártott alkatrésszel ellentétben tökéletesen passzol a helyére. Adjon egy esélyt az autójának, és újítsa fel azt bontott autóalkatrészek segítségével, melyekkel kapcsolatban bátran keresse fel Daewoo autóbontónkat!Daewoo jelentése, és ami a név mögött áll

bontott autóalkatrész Rengeteg Daewoo gépjárművel találkozunk nap, min nap, de vajon ismerjük is a márkát? Mit jelent az elnevezés, és milyen értékek állnak mögötte? Most kiderül!

A Daewoo jelentése "nagy univerzum", mely a márka történetét és sikereit tekintve roppant találó elnevezésnek bizonyult. Ez a dél-koreai szekció napjainkra világhírnévre tett szert, és egyenlő a luxus fogalmával. Ha valaki egy Daewoo gépjárművel rendelkezik, tudja, hogy egy megbízható és minőségi gépezetet birtokol. Mivel az autók nagy precizitással készülnek, a Daewoo alkatrészek utánpótlása sem egyszerű, hiszen nem helyettesíthetőek akármilyen silány minőséggel. Ezért fontos, hogy találjuk egy Daewoo bontót, ha valóban hibátlan alkatrészt szeretnénk beszerezni, kedvező feltételek mellett.

A Daewoo márka koncepciója alapján egyoldalúan fontosnak tartották, hogy kielégítsék egy átlagember igényeit, és egy luxusra éhes személy elvárásait is. Így egy hiteles Daewoo bontó képviseli a márka minőségpolitikáját is! Ha Ön is megbízható és minőségi alkatrészt keres gépjárműjéhez, forduljon hozzánk bizalommal!Nyaralás felkészülten a Daewoo Autóbontóval!

Nyaralás felkészülten a Daewoo Autóbontóval! Autóval szeretne elindulni a régóta várt nyaralásra? Indulás előtt ne feledkezzen meg azokról az óvintézkedésekről sem, melyekkel gondoskodhat az egész család biztonságáról! A napvédő krém és a szúnyogriasztó mellett ne mulassza el az autó állapotának ellenőrzését sem! Ezzel akár komoly problémákat is idejében megelőzhet.

Régóta esedékes egy alkatrész cseréje? Ne halogassa tovább, hiszen kockázatos lehet, ha hosszabb utazásra készül! Ezzel nem csak saját és családja biztonságáért tesz, hanem autója épségéért is.

Válassza Daewoo bontónkat, és vásárolja meg nálunk azokat az alkatrészeket, melyekre szüksége van! Várjuk, ha Kia, Chevrolet, Hyundai vagy Daewoo bontott alkatrészeket keres! Kínálatunkban kizárólag kiváló minőségű, gondosan válogatott és megbízható forrásból beszerzett bontott alkatrészek találhatóak! Ezen kívül új és utángyártott alkatrészeket is rendelhet nálunk!

A legtöbb rendelést raktárról tudjuk teljesíteni, így Önnek várnia sem kell! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és vásároljon minőségi Daewoo bontott alkatrészeket!Mit tud a Daewoo Lanos?

bontott autóalkatrész A Dawoo Lanos-t 1997 és 2004 közötti időszakban gyártották, ám ez természetesen ez mit sem számít, hiszen napjainkig is nagy népszerűség övezi ezt a modellt.

Számos gyakorlatias megoldás jellemzi a Dawoo Lanos-t. Ha röviden és tömören szeretnénk megfogalmazni, hogy mit is tud egy ilyen autó, akkor az valahogy így hangozna: gyors, pörgős motor, jó teljesítmény, olcsó fenntartás, kényelmes használat, megfelelő rugózás, és nem utolsó sorban kedvező árkategória.

Mindez már önmagában meggyőző, hiszen a mindennapi használatban rendkívül hálás tud lenni egy olyan autó, amely nem igényel nagy fenntartási költséget, miközben tökéletesen eleget tud tenni az elvárásoknak.

Bizonyos esetekben azonban a Daewoo autók esetében is előfordulhat, hogy alkatrész cserére van szükség. Ám a költségektől ebben az esetben sem kell megriadnia, hiszen cégünknél könnyedén beszerezheti a hiányzó bontott alkatrészt.

Ha Ön is Daewoo Lanos tulajdonos, bátran keresse nálunk az autója javításához szükséges bontott alkatrészeket!Az autóbontás és a környezetvédelem

bontott autóalkatrész Általában, ha a gépkocsikat és a környezetvédelmet egy mondatban említik, az csak negatív felhanggal történhet - most viszont szeretnénk kicsit megfordítani a dolgot, és megmutatni Önnek, hogy van rá mód, hogy hagyományos autó használata mellett is törődjön a természettel! Vásároljon használt alkatrészeket!

Mindegy, hogy Daewoo alkatrészről vagy Chevrolet alkatrészekről van szó, egy biztos - a használt elemek vásárlása gyakorlatilag újrahasznosítás! Sokszor olyankor is bontóba kerül egy autó, ha csak néhány alkatrésze hibásodott meg, ezért a bontott alkatrész kifejezés nem jelent egyet azzal, hogy nem jó a minőség! Újra eladásra csak azok az alkatrészek kerülnek, amelyek biztonságosan és tartósan használhatóak autójában!

Mivel mind a Daewoo alkatrészek, mind a Chevrolet alkatrészek esetében lehetőség van arra, hogy bontott darabokat válasszon, így nem csak a pénztárcájának tesz jót, hanem egyúttal csökkenti az igényt arra, hogy még több alkatrész kerüljön le a gyártósorokról. Használja ki ezt a lehetőséget Ön is, tegyen jót a környezettel is - vásároljon nálunk bontott alkatrészt!Minden, ami Chevrolet Lacetti

bontott autóalkatrész A Chevrolet Lacettit 2004-ben mutatták be a világnak. Háromféle karosszériaváltozatban és négyféle motorral van forgalomban, ebből az egyik dízel. Szerencsére ritkán kell vele szervizt látogatni, de ha mégis probléma lenne, cégünk minden Chevrolet Lacetti alkatrészt be tud szerezni.

Chevrolet Lacettiből a motort tekintve 1,4 literes, 1,6 literes és 1,8 literes modellekből választhatunk, a dízelmotoros változat egy 2 literes common-rail motorral van felszerelve. Igen fiatalos kinézetét és formáját az olasz Italdesign stúdiónak köszönhetjük. Az utastér kellemes kialakítású, kellő mértékben állíthatók az ülések, így mindenkinek kényelmes. A Chevrolet Lacetti egy könnyen vezethető autó, tapasztalatunk szerint, aki ezt választja, nem bánja meg. Ez részben annak is köszönhető, hogy a Chevrolet alkatrészek szükség esetén könnyen beszerezhetők.

Ha Chevrolet Lacetti alkatrészre van szüksége, keressen minket bizalommal! Chevrolet bontónk széles kínálattal és kedvező árakkal várja!Tartós, megbízható alkatrészt, amilyen az autója is!

Tartós, megbízható alkatrészt, amilyen az autója is! Megbízhatóság, kényelem, biztonság, alacsony fogyasztás - ez jellemzi a Daewoo Kalost, de mint minden modellnek, ennek is vannak típushibái. Ezeket sajnos nem lehet kivédeni, minden autónál megtalálhatóak, csak épp a hiba más és más, illetve azok javítási költségei eltérőek.

Egy autó élettartamához képest viszonylag hamar felmerül, hogy a futómű recseg-ropog, időnként stabilizátor - szilentcsere a megoldás. A stabilizátor pálca szokott kopni, a rossz utak miatt, illetve még 100. 000 kilométer felett elő szokott fordulni a hátsó híd szilent cseréje, ami talán költségesebb.

Mindent egybevetve a Daewoo Kalos olcsón fenntartható, kevés típushibával rendelkezik és tulajdonosi vélemények alapján elégedettek a vásárlók. Ám mi történik, ha problémát észlel Daewoo autóján, és nem tudja, kihez is fordulhatna segítségért?

Akár balesetből származó hiányosságok, akár az idő vas foga okozza is, Daewoo bontónkban biztosan megtalálja a megfelelő Daewoo alkatrészt, ami az Ön autójához szükséges! Ha fontos Önnek a rendszeresen karbantartott autó, keressen minket bizalommal!Daewoo és Chevrolet motortartozékok egyenesen az Ön autójába!

Daewoo és Chevrolet motortartozékok egyenesen az Ön autójába! Az általunk megvásárolt autókat erre szakosodott, minden engedéllyel rendelkező autóbontó munkatársaink szerelik szét, mely során minden egyes alkatrészt darabonként vizsgálnak át. Ennek köszönhetően autóbontónk kínálatába csak azok az elemek kerülnek, melyek az elvárásoknak maximálisan eleget tesznek, értékesítésre alkalmasnak ítéltetnek.

Autóbontónk egyik elsődleges törekvése az, hogy olyan raktárkészletet tartsunk fent, amely lehetővé teszi, hogy Önnek ne kelljen idejét több Daewoo vagy Chevrolet alkatrész felkeresésére pazarolni, hanem mindent megtaláljon egy helyen. Ennek megfelelően nálunk Daewoo és Chevrolet motortartozékok is helyet kapnak!

A motor kétségtelenül az autó lelke, így a különféle motortartozékok nélkülözhetetlenek egy autóbontó kínálatából. Ha gondja akadt járműve motorjával, nézzen körül nálunk, és vásároljon Daewoo és Chevrolet motortartozékokat megbízható forrásból! Felmerülő kérdéseivel bátran keressen fel minket!
KIA -  HYUNDAI - ÚJ - ALKATRÉSZEK

alkatresz.lap.hu | auto.lap.hu | chevrolet.lap.hu
Azonnali elérhetőség
Tel:
06309405410
Email:
tomy7113@gmail.com