Minőségi autóalkatrészeket keres, de nem szívesen adna ki értük egy vadonatúj gyári alkatrésznek megfelelő árat? Erre az igényre is létezik megoldás, hiszen a bontott autóalkatrészek pontosan megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. Amennyiben Chevrolet alkatrészeket szeretne vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal, és legyen Ön is azoknak az elégedett ügyfeleknek az egyike, akik már megtapasztalták, hogy mennyire megbízható és nem utolsó sorban olcsó egy bontott autóalkatrész!

A Chevrolet alkatrészek olyan választékával várjuk, ami szinte minden modell számára tud megfelelő típusú alkatrészt szolgáltatni. Ez azért is fontos, mert a márka már nem gyárt új modelleket, kivonult hazánkból, ezért az új, gyári alkatrészek elérése már nem olyan egyszerű. A bontott Chevrolet alkatrészekben azonban ugyanúgy megbízhat, mint eddig és nem kell értük irreálisan nagy összegeket sem fizetnie.

Lépjen kapcsolatba autóbontónkkal, ha valamilyen Chevrolet alkatrészben hiányt szenved járműve, és rendeljen tőlünk jó ár-érték arányban autóalkatrészeket!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok