Utángyártott vagy új alkatrészek? Tudjon meg többet a témáról, majd a hasznos információk birtokában szerezze be kínálatunkból az ideális terméket!

Amikor javításnál vagy karbantartásnál alkatrészekre van szükség, sokan tanácstalanok lehetnek a végső döntést illetően. Különösen azon autótulajdonosok lehetnek nehéz helyzetben, akiknek nem igazán van ismeretük, tapasztalatuk az utángyártott és az új alkatrészek terén.

Mit kell tudni az új és utángyártott alkatrészekről?

Az új alkatrészek tulajdonságai tulajdonképpen senkinek nem okozhatnak meglepetéseket. Ezek azok a termékek, amik garantálják a kimagasló minőséget, ellenőrzött forrásokból származhatnak. A jótállás megőrzésének érdekében, a garanciális időtartam alatt célszerű ezeket az új alkatrészeket választani, ugyanis így az autóra érvényes garanciális kikötések nem csorbulhatnak.

Az utángyártott autóalkatrészek már kicsit összetettebbek, ugyanis rendkívül széles választékkal lehet találkozni. Különböző minőségű termékek várják az autósokat.

Egyesek azt gondolnák, hogy az utángyártott autóalkatrészek alapvetően gyengébb minőséget takarnak, azonban ez nem feltétlenül igaz. Ahogy az új elemek esetében, úgy az utángyártottaknál is több minősítő ellenőrzésre van szükség ahhoz, hogy értékesíteni lehessen ezeket a termékeket.

Például fékbetéteket, kipufogódobokat nem is árulhatnak a kereskedők úgy, hogy azok ne essenek át a szigorú vizsgálatokon.

Ennek alapján hogyan tervezzen a járműtulajdonos?

Az, hogy végül hogyan döntenek a tulajdonosok, elsősorban attól függ, hogy a jármű milyen igénybevételnek van kitéve, illetve a kora is rengeteget számít. Az utángyártott és új alkatrészek minőségében nem igazán lehet eltérés, viszont az élettartamban már tapasztalható a különbség.

Fontos, hogy, ha az autó nagy igénybevételnek van kitéve, és sokszor van használva, mindenképp magas minőséget képviselő, tartós alkatrészt kell választani. 

Ismerkedjen meg választékunkkal, ahol Hyundai, Kia, Daewoo és Chevrolet utángyártott, új autóalkatrészekkel találkozhat. A minőséget garantáljuk!

Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok