bontott alkatrészek remek választást jelentenek, ha megbízható és gazdaságos megoldást keres. Döntsön a kiváló ár-érték arány mellett, rendeljen tőlünk!

Az minden gépjármű tulajdonosról elmondható, hogy biztonságosan szeretne közlekedni az utakon, ennek érdekében viszont elengedhetetlen, hogy odafigyeljen autója karbantartására, és esetenként az intő jeleket is figyelje. Az alkatrészek folyamatosan kopnak, használódnak, ugyanakkor azok, akik megfelelő időt és energiát szánnak az ellenőrzésre, elkerülhetik a komoly problémákat. Előbb vagy utóbb azonban biztosan elérkezik az idő, amikor a csere nem várhat tovább, ilyenkor pedig szinte minden tulajdonos felteszi magának a kérdést, hogy a bontott alkatrészek mellett célszerű dönteni vagy érdemes inkább a teljesen újak közül választani?

Nagyon sok helyről be lehet szerezni a pótolni kívánt alkatrészeket, de korántsem mindegy, milyen minőségben, illetve milyen áron lehet hozzájuk jutni. A legtöbb szerelő az új alkatrészek vásárlását ajánlja, amivel a legnagyobb probléma, hogy rendkívül költséges a beszerzésük, de nem lehet figyelmen kívül hagyni a gyártás környezetre gyakorolt hatását sem. Ezzel ellentétben a bontott alkatrészek nagyon kedvező áron megvásárolhatóak, és a zöldebb jövőért is tehetnek egy lépést azok, akik ezt a megoldást választják, hiszen így kevesebb hulladék termelődik. A bontott alkatrészek vásárlásának kulcsa csupán az, hogy okosan kell megválasztani, honnan, milyen cégtől rendeljenek a tulajdonosok, és így kapcsolódik a témához a mi bontónk!

Nálunk a legjobb helyen jár, ha érdeklik a bontott alkatrészek, hiszen termékkínálatunkban kizárólag gondosan átvizsgált, kiváló minőségű alkatrészek kapnak helyet. A tőlünk vásárolt alkatrészekre sokáig lehet számítani, hiszen a megbízhatóság számunkra is ugyanolyan alapkövetelmény, mint a hozzánk forduló vásárlók számára.

Hosszú évek tapasztalatával a hátunk mögött mi a bontott alkatrészek mellett tesszük le a voksunkat – tegyen így Ön is! Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen kifogástalan alkatrészeket kedvező áron!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2023 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok