A jármű fékrendszerében fellépő problémák mellőzése, figyelmen kívül hagyása akár balesethez is vezethet, ezért fontos, hogy kellő figyelmet szenteljünk a hibáknak. A fékhibák mögött sok tényező állhat. 

Ha fékezéskor a kormánykerék rázkódik vagy remeg, akkor ezt a jelenséget a fékrezonancia okozza. A fékek rezonálnak, ha a fékbetét hozzáér a tárcsához. Ha a féktárcsákat kicseréli, akkor érdemes a fékbetéteket is leváltani, hiszen a teljesítmény csak ezáltal biztosítható. 

Ha csikorgó hangot hall, akkor a fék elkopott. Ilyen esetben a hátlemez hozzáér a tárcsához vagy a kopásjelzőhöz. Ez a probléma abból is adódhat, hogy a betétlemez hiányzik vagy megsérült. Ezek a problémák mind a fékbetét cseréjét indokolják. 

Amennyiben Ön is egy Daewoo Tico tulajdonosa, és fékhibát észlelt, forduljon hozzánk megbízható Tico alkatrészekért

Daewoo Tico alkatrészeink bontott, új és utángyártott formában is megvásárolhatóak. Daewoo alkatrészekkel kapcsolatos kérdés esetén bátran vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal! 

Rólunk

Számunkra legfontosabb, hogy a vásárlónk elégedett legyen termékeinkel kiszolgálásunkal! Reméljük megtisztel bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2020 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató

Lee-Car Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok