A jármű fékrendszerében fellépő problémák mellőzése, figyelmen kívül hagyása akár balesethez is vezethet, ezért fontos, hogy kellő figyelmet szenteljünk a hibáknak. A fékhibák mögött sok tényező állhat. 

Ha fékezéskor a kormánykerék rázkódik vagy remeg, akkor ezt a jelenséget a fékrezonancia okozza. A fékek rezonálnak, ha a fékbetét hozzáér a tárcsához. Ha a féktárcsákat kicseréli, akkor érdemes a fékbetéteket is leváltani, hiszen a teljesítmény csak ezáltal biztosítható. 

Ha csikorgó hangot hall, akkor a fék elkopott. Ilyen esetben a hátlemez hozzáér a tárcsához vagy a kopásjelzőhöz. Ez a probléma abból is adódhat, hogy a betétlemez hiányzik vagy megsérült. Ezek a problémák mind a fékbetét cseréjét indokolják. 

Amennyiben Ön is egy Daewoo Tico tulajdonosa, és fékhibát észlelt, forduljon hozzánk megbízható Tico alkatrészekért

Daewoo Tico alkatrészeink bontott, új és utángyártott formában is megvásárolhatóak. Daewoo alkatrészekkel kapcsolatos kérdés esetén bátran vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal! 

Daewoo Tico alkatrészekfékhibák felismerése életeket menthet. Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk a tünetekkel és időben a szervizhez forduljunk, ha gyanús jelet észlelünk. 

Egy járműben lehetnek olyan meghibásodások, amik nem okoznak nagy problémát, de előfordulhatnak olyanok is, amelyek a közlekedés biztonságát veszélyeztetik. Ezek közé tartoznak a fékhibák is, ezért nagyon fontos, hogy ezeket időben felismerjük. 

A kormánykerék és a gyanús hangok mellett oda kell figyelni arra is, ha a jármű fékezéskor az egyik oldalra húz. Ez ugyanis olyan problémára utal, hogy azon az oldalon, amerre a jármű húz, a fékbetét nem érintkezik a forgórésszel. A nem egyenletesen, illetve a szokásosnál gyorsabban kopó fékbetétek is fékhibára, egészen pontosan a féknyereg hibájára utalhatnak. Ezen jelenségek esetén mielőbb keressünk fel egy szervizt! 

Cégünk Daewoo Tico alkatrészek forgalmazásával foglalkozik. Termékeink között a fékrendszerhez is találhatóak Daewoo alkatrészek, érdemes hozzánk fordulni ezzel kapcsolatban is! Keressen minket bizalommal Ön is és vásároljon megbízható helyről Tico alkatrészeket

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2023 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok