Ha bár most lett csak vége a nyárnak, már nem kell sokat várni az első fagyos hajnalok beköszöntéig. Onnan pedig már csak pár hét és kezdődik a tél. Így hát lassacskán minden autótulajdonosnak érdemes elgondolkozni a téliesítésen. De lássuk csak miből is áll ez! 

A télre való felkészülés a téli gumik beszerzésével kezdődik, de ezeket elég november felé felhelyezni, időjárástól függően. A következő lépés a fagyálló és a téli motorolaj beszerzése, továbbá a hideg beálltával egy alapos waxolás, hogy jobban tűrje az autó a fagyokat. A tömítések ellenőrzése is célszerű, mivel azok a nyári melegben akár ki is tágulhattak és veszíthettek tartásukból. Továbbá, ha az autó sokat ment nyáron, akkor nem árt átnézetni, és a kopottas vagy nagyobb rizikó faktorral rendelkező alkatrészeket kicseréltetni minőségi bontott alkatrészekre

Válassza Daewoo bontónkat, ha minősége Daewoo és Chevrolet alkatrészekre van szüksége! Nálunk minden egyes bontott alkatrész szigorú vizsgálatokon megy át, így a hibaszázalék szinte nulla az ilyen elemeket illetően! 

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok