Ha a gazdasági szférában kutakodunk a mai világban bizonyos rétegeződést figyelhetünk meg. A piac bármely szegmensében megfigyelhető a hierarchikus rendszer. Vannak a nagy- és kiskereskedések, melyek minőségi kínálatot nyújtanak csillagászati áron, és vannak azok az üzletek, ahol silányabb minőséget, de olcsó áron ajánlanak. Persze van a rés, melyet különböző egyéb vállalkozások töltenek be, az autó alkatrész kereskedelemben ezek az autóbontók

Az autóbontók általában a komplex kereskedelem olvasztótégelyei. Megtalálhatóak a kínálatukban gyári és utángyártott alkatrészek, illetve bontott elemek. Míg az előbbi kettő az új, minőségi, ám emiatt valamivel drágább, addig az utóbbi a használt, minőségi és olcsóbb alkatrészeket jelenti. Az autóbontók mindig gondosan válogatják össze kínálatukat, hogy mindenki megtalálhassa a költségkeretéhez és elvárásaihoz mért lehető legjobb ajánlatot. 

A mi Chevrolet autóbontónk is pontosan ilyen szolgáltatást nyújt mindazoknak, akik az általunk forgalmazott márkák között keresnének kedvező árú alkatrészeket! Válasszon minket, ha minőségi Chevrolet és Daewoo alkatrészekre vágyik! 

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2021 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok