Ha a gazdasági szférában kutakodunk a mai világban bizonyos rétegeződést figyelhetünk meg. A piac bármely szegmensében megfigyelhető a hierarchikus rendszer. Vannak a nagy- és kiskereskedések, melyek minőségi kínálatot nyújtanak csillagászati áron, és vannak azok az üzletek, ahol silányabb minőséget, de olcsó áron ajánlanak. Persze van a rés, melyet különböző egyéb vállalkozások töltenek be, az autó alkatrész kereskedelemben ezek az autóbontók

Az autóbontók általában a komplex kereskedelem olvasztótégelyei. Megtalálhatóak a kínálatukban gyári és utángyártott alkatrészek, illetve bontott elemek. Míg az előbbi kettő az új, minőségi, ám emiatt valamivel drágább, addig az utóbbi a használt, minőségi és olcsóbb alkatrészeket jelenti. Az autóbontók mindig gondosan válogatják össze kínálatukat, hogy mindenki megtalálhassa a költségkeretéhez és elvárásaihoz mért lehető legjobb ajánlatot. 

A mi Chevrolet autóbontónk is pontosan ilyen szolgáltatást nyújt mindazoknak, akik az általunk forgalmazott márkák között keresnének kedvező árú alkatrészeket! Válasszon minket, ha minőségi Chevrolet és Daewoo alkatrészekre vágyik! 

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok