Legyen körültekintő a Chevrolet, Daewoo, Kia vagy Hyundai bontott alkatrészek vásárlása során! Az alapossággal komoly problémákat kerülhet el.

Ha szervizeléshez másik autó alkatrészre van szükség, a tulajdonosok többféle opció közül választhatnak. Vásárolhatnak gyári, utángyártott vagy bontott autóalkatrészeket is. Az esetek nagy részében azért választják sokan a bontottakat, mert azok valóban vonzó áron elérhetők. A kiváló üzletnek köszönhetően jelentős összegeket lehet lefaragni a szervizelés költségeiből, ez pedig értelemszerűen segítség az üzemeltetőknek.

Fontos, hogyha Chevrolet, Daewoo, Kia vagy Hyundai bontott alkatrészt szeretne rendelni kínálatunkból, a cikkszám összehasonlításról ne feledkezzen meg a kiválasztás során!

Miért fontos a cikkszám a bontott alkatrészeknél?

Nagyon lényeges, hogy a bontott termék cikkszáma megegyezzen az eredeti alkatrészével, ugyanis ezáltal súlyos hibák akadályozhatók meg.

Sok olyan elemmel lehet találkozni esetleg a Daewoo, Chevrolet, Hyundai vagy Kia bontott autóalkatrészeknél is, amelyek kinézetre egyeznek a hibás elemmel, viszont nem a szóban forgó alvázszámú járműhöz gyártották azokat.

Az eltérés miatt megeshet, hogy a beépítés után az elektronika kezd el rendellenesen működni, vagy pedig balesetveszélyes körülmények is kialakulhatnak vezetés közben.

Segítünk, hogy a megfelelő bontott alkatrészt vásárolja meg

Cégünk nem hagyja cserben a vásárlóit. Legyen szó a Kia, Hyundai, Daewoo vagy Chevrolet bontott alkatrészekről, segítünk minél hamarabb megtalálni a megfelelő cikkszámú terméket.

Természetesen a gyári és utángyártott termékek vásárlása során is ugyanezt a precizitást, ügyfélközpontú hozzáállást megtapasztalhatják az érdeklődők.

Szakmai útmutatás mellett nagyon könnyű és gyors a Hyundai, Kia, Chevrolet, Daewoo bontott alkatrészek beszerzése is. Legyen a megrendelőnk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a segítségünkkel és a kiválasztott termékkel egyaránt!

Ha bővebb információkat szeretne megtudni, vagy cikkszámról érdeklődnek, forduljon hozzánk bizalommal a feltüntetett elérhetőségeinken!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok