Daewoo, Kia és Hyundai új és bontott alkatrészek széles választékával várjuk, melyekhez kedvező áron juthat hozzá!

Dél-Korea, az “ázsiai kis tigris” már régóta felhívja magára a figyelmet fejlett iparával, és főként az autógyártás terén jeleskedik; a Daewoo, majd később a Hyundai és a Kia is betörtek a világ piacaira, és ugyan kezdetben csak lesajnáló pillantások jutottak azoknak, akik ilyen autóval közlekedtek, napjainkban már a felső kategóriákban is találhatunk dél-koreai autókat.

A dél-koreai autókra az utóbbi évtizedben már a megbízhatóság volt a jellemző – bár persze akadnak kivételek is -, ám “ami elromolhat, az el is romlik”, és ez természetesen ebben az esetben igaz. Az alkatrészek elhasználódnak, kopnak, esetleg egy balesetben megrongálódnak, ám a cseréjük egyszerű; persze csak akkor, ha be tudjuk szerezni azokat.

Sajnos azonban nem mindig egyszerű a szükséges alkatrészek felkutatása, hiszen akadnak olyanok, amelyeket már nem gyártanak, így a vadonatúj ebben az esetben azonos a lehetetlennel. Ilyenkor természetesen még mindig megoldható a bontott alkatrészek közül pótolni, ami hiányzik, viszont ehhez egy megbízható autóbontóra van szükség, ami kifejezetten a dél-koreai autók, így a Daewoo, a Kia, illetve a Hyundai gépkocsi-típusok bontására szakosodott. Szerencsére ez nem lehetetlen, hiszen cégünk is épp ezzel foglalkozik!

Kínálatunkban minden megtalálható, ami a dél-koreai autók javításához szükséges lehet, így természetesen nálunk megtalálhatóak:

  • a Kia új és bontott alkatrészek,
  • a Hyundai új és bontott alkatrészek, valamint
  • a Daewoo új és bontott alkatrészek is.

Ezeken túl természetesen a Daewoo felvásárlását követően Chevrolet márkanévre váltó, de műszakilag azonos típusok alkatrészeivel is állunk minden kedves vásárlónk rendelkezésére!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, majd keressen fel bennünket telephelyünkön, és vásároljon tőlünk bontott, vagy új Daewoo, Kia és Hyundai alkatrészeket!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok