A Chevrolet autóbontónkban az alkatrészek gazdag választéka elérhető. Minden, ami eredeti Chevrolet, kizárólag válogatott minőségben.

A gyári alkatrészek jelentik a legbiztosabb választást, ha egy autó javítása kerül sorra. A gyári elemek tűpontosan illenek a régi alkatrész helyére, hiszen annak pontos másolatai. Nincs meglepetés, sem pedig bosszúság, a vásárló a pénzéért azt kap, amit a gyártó ígér neki. Az egyetlen szépséghibája a vásárlásnak maga az alkatrész ára, ami a legdrágább, ha a választékot nézzük. A Chevrolet bontott alkatrészek jelentik a következő szintet, utánuk pedig a Chevrolet utángyártott alkatrészek következnek.

Utángyártott, ami valódi minőség?

Az utángyártott alkatrészért kevesebb pénzt kell otthagyni a kereskedőnél, de nem ez az egyetlen jó tulajdonsága. Általában egy ilyen termékhez jár tisztességes garancia is, mert a gyártókat törvény kötelezi a legalább egy év garanciára. A három év már a prémium minőséget jelzi. Nem ritka, hogy egy, nem a márka által készített alkatrész még jobban is teljesít, mint az eredeti. Ami mégis vonzóvá teszi az autósok szemében, az a jelentős árkülönbség.

A gyári árhoz képest 80 százalékkal olcsóbb is lehet a vételára. A gyártók a fejlődésre koncentrálnak és a minőséget helyezik a középpontba. Az olcsóság nem jár együtt a silánysággal, ráadásul az alkatrész nem öregedett azelőtt egy másik autóban. Érdemes figyelembe venni azt is, hogy bármilyen alkatrész kerül is az eredeti helyére, egyik sem tud annyi ideig teljesíteni, mint az eredeti összeszereléskor az autóba került alkatrészek.

Az autóbontónk azoknak a jármű tulajdonosoknak lehet érdekes, akik Chevrolet autóval rendelkeznek. Bármilyen modell is van a tulajdonában, a mi kínálatunkban garantáltan talál majd hozzá illő alkatrészt. A Chevrolet alkatrészek vonzó áron beszerezhetőek tőlünk, többféle forrásból. Az alkatrészpótlás nem okoz fejfájást, csak egy mindennapos feladat, ha megfelelő helyen intézi. Keressen minket bizalommal, amennyiben felkeltette az érdeklődését az autóbontónk elérhető választéka!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok