Hyundait vásárol, vagy eladja a járművét, és szükség lesz néhány elem pótlására? Hyundai autóbontónkban kiváló minőségű termékekhez juthat hozzá kedvező áron.

Megfelelő használat, és rendszeres ellenőrzés mellett is előfordulhat meghibásodás bármelyik gépjármű esetében. Karbantartással megőrizhető az alkatrészek kiváló állapota, és növelhető az élettartamuk, azonban bármikor előfordulhat hirtelen meghibásodás, vagy keletkezhet sérülés baleset, valamint más külső hatások miatt.

Bizonyára Ön is megtesz mindent a biztonságos közlekedésért, és igyekszik a problémákat elkerülni. Ha pedig gond adódik, próbálja minél hamarabb megoldani. Ilyen esetben lehet nagy segítségére Hyundai bontónk, ahol rengeteg termék áll a rendelkezésére.

Tudjuk, hogy mennyire fontos a meghibásodott vagy sérült elemeket mihamarabb cserélni. Főként akkor van erre nagy szükség, ha munkaeszköz is a jármű, vagy utazásra készül valaki. Éppen ezért gyors és megbízható segítséget nyújtunk, lehetősége van Hyundai eredeti alkatrészek, valamint Hyundai utángyártott alkatrészek beszerzésére is. Semmi gondja nem lehet a Hyundai felújított alkatrészekkel sem, ugyanis ezek is eleget tesznek a legmagasabb elvárásoknak.

Ha műszaki vizsgára készül, vagy szeretné a gépjárművét a saját elképzelései szerint felújítani, szintén forduljon hozzánk! A Hyundai bontott alkatrészek hosszú sorából megkaphatja azokat a termékeket is, amelyeket szerelőként könnyen fel tud használni. Ezáltal gyors megoldással támogathat másokat, és precízen végezheti a munkáját.

Készítse fel az autóját a biztonságos és kényelmes közlekedésre kiváló minőségű termékek segítségével! Bármilyen ok miatt van szükség elemek cseréjére, Hyundai autóbontónkban megtalálhatja a tökéletes típusokat.

Alaposan ellenőrzött eszközökkel várjuk, amelyek ugyanúgy eleget tesznek az elvárásoknak, mint a teljesen új darabok, viszont olcsóbban beszerezhetőek. Célunk, hogy minden Hyundai tulajdonos könnyen és gyorsan tudja a feladatait megoldani. Keressen bennünket egyéni igényeivel!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok