Általánosan elfogadott, hogy azt az alkatrészt tekintjük eredeti alkatrésznek, amelyik minden vonatkozásban, paraméterében megegyezik azzal, amelyiket első beszerelésként használtak. Ezeket az autógyárak általában saját kereskedelmi csatornáikon keresztül terítik. 

A gyári alkatrészek árai általában méltánytalanul magasnak tűnnek. Ennek több oka is van. Egyrészt, mire az alkatrész a gyártósor végéről a felhasználóhoz kerül, sok kézen megy keresztül, mindenütt van raktározási, szállítási költség, és mindenki ráteszi a saját hasznát. A másik, talán még lényegesebb ok, hogy az autógyártók nem abban érdekeltek, hogy a márka vásárlói az autót még tizenöt évesen is forgalomban tartsák, hanem abban, hogy ilyenkor már a harmadik, lehetőség szerint ugyanolyan márkájú autójukat szándékozzanak a legújabbra cserélni. 

Nagy értékű alkatrészeknél számításba jöhet a gyári felújított darabok beépítése. Az utángyártott alkatrészek, fődarabok nagy vonzereje az elérhetőbb ár. A bontott alkatrészekkel kapcsolatban viszont sokaknak fenntartásaik vannak. A bontott alkatrészek a közhiedelem szerint mindig rejtenek kockázatot, de ez csak abban az esetben igaz, ha nem megfelelő helyről szerezzük be őket. 

Megoszlanak a vélemények alkatrészek terén, de ez egyre inkább egyéni választásunkon múlik és az eddigi tapasztalatokon. Ha Daewoo, vagy Chevrolet alkatrészekre van szüksége, keressen bennünket, mi beszereljük Önnek a legmegfelelőbbet! 

Abban az esetben viszont, ha a megfelelő helyről vásároljuk meg a bontott alkatrészeket, rengeteget spórolhatunk velük. Ezek ugyan már használatban voltak egy járműben, azonban a megbízhatóságukból mit sem veszítettek. A gyári alkatrészek az esetek többségében meglehetősen hosszú élettartamúak, és ezalatt mindvégig megbízhatóan működnek. Természetes, hogy az áruk alapvetően magasabb, mint az utángyártott társaiké, de erre a problémára remek megoldást jelent, ha a bontott alkatrészek mellett döntünk. Így akár jelentős összeget is meg lehet spórolni, főleg, ha esetleg több alkatrész beszerzésére van szükség egyszerre. 

Cégünk csak ellenőrzött, megbízhatóan működő bontott alkatrészeket értékesít, így a nálunk vásárolt termékek esetében nem kell attól tartani, hogy idő előtt tönkre mennének. A minőség mellett természetesen a megfizethető árakra is kiemelt figyelmet fordítunk, így minden szempontból megéri hozzánk fordulni. Kínálatunkban Daewoo és Chevrolet alkatrészek széles választéka található meg. 

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok