Daewoo és Chevrolet alkatrészek kiváló minőségben, kedvező áron kaphatóak! Nálunk megtalálja, amire szüksége van, méghozzá márkajelzéstől függetlenül!

Daewoo nem Chevrolet, a Chevrolet pedig nem Daewoo, mégis vannak olyan Daewoo autók, melyek Chevrolet néven lettek piacra dobva Európában. Nem csoda, ha úgy érzi, hogy ezt nem teljesen tudja követni, de máris lerántjuk a leplet a rejtélyről, hogy Ön is átlássa, miről van szó pontosan és könnyebben eligazodjon a kereskedések kínálatában!

Daewoo autók eredetileg dél-koreai gyártmányok, ezzel szemben a Chevrolet gyártmányait tősgyökeres amerikai autókként ismerjük. A Daewoo-ról, mint dél-koreai márkáról érdemes tudni továbbá, hogy nem csak gépjárművek gyártásával foglalkozik, hanem műszaki cikkek gyártásában is részt vesz, ezért is ismerhetjük úgy ezt a céget, mint Daewoo-csoport. A gépjárművek gyártásával foglalkozó részlegük a Daewoo Motor, melyet nehéz anyagi körülményei miatt felvásárolt a General Motors. Eleinte csak annyi történt, hogy Daewoo modelleket gyártottak a Chevrolet neve alatt, majd később áttértek a General Motors modellekre. 2005 környékén megtörtént a teljes arculatváltás, és a Daewoo márkanév csak Koreában maradt meg.

Tehát ha alkatrészt kell cserélni autójában, nem kell amiatt aggódnia, hogy hol találja meg a márkának megfelelő kereskedést. Akár Daewoo, akár Chevrolet márkajelzésű autója van, mi készséggel állunk rendelkezésére bontott, új vagy használt alkatrészeinkkel!

Óriási kínálattal várunk minden Chevrolet és Daewoo tulajdonost, termékeink közös jellemzője pedig a kiváló ár-érték arány, vagyis biztosan nem csalódik, ha tőlünk rendel. Elektronikai és mechanikai alkatrészek, karosszériaelemek, illetve egyéb kiegészítők is helyet kaptak nálunk, így biztos lehet benne, hogy megtalálja, amit keres.

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, ha az alkatrészcsere nem várhat, és megbízható autóbontót keres! Bátran keressen minket akkor is, ha bizonytalan, hogy pontosan mire van szüksége, segítünk megtalálni az Ön számára megfelelő alkatrészt, hogy gondtalanul róhassa tovább az utakat!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok