Ha körülnézünk az utcákon robogó autók között, biztos, hogy találunk közöttük valamilyen ázsiai produktumot. Daewoo, Subaru, Mitsubishi, és ezek a márkanevek nem csupán autókon, hanem akár egyéb elektronikai eszközökön, háztartási és szórakoztatóipari cikkeken is előfordulnak. 

Nem véletlenül! Hiszen egy jó technológiát érdemes széles körben kiterjeszteni. Így tett a Daewoo is, miután 1967-ben megalapították. Azóta több névváltozáson is keresztülment és elterjeszkedett a világ minden tája felé. Jellemzői a mai napig: 

• Biztonság

• Kényelem

• Megbízhatóság

• Jó fogyasztás

Daewoonak két ellensége van, és mi mindkettőt tudjuk orvosolni: 

• Balesetek, nagy sebességgel történő becsapódás oszlopokba, házoldalba esetleg másik autóba.

• És persze az idő vas foga, mely senkinek sem kegyelmez. Ha valamit használunk, az előbb utóbb elhasználódik és karbantartásra, vagy cserére szorul. 

Az utángyártott termékek sokszor drágábbak, mint az eredetiek, de mi ettől jobbat tudunk! Szerezzen be nálunk tökéletes állapotban lévő bontott alkatrészt kedvező áron! 

Ha problémát észlel Daewoo márkájú autójánál, mi segítünk Önnek! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünk bármelyikén! 

Daweoo alkatrészekBármennyire is vigyázunk egy járműre, legyen az Daewoo vagy már márkájú, természetes, hogy a használat során bizonyos alkatrészek állapota leromlik, nem beszélve arról, ha esetleg egy baleset történik. Ilyenkor, annak érdekében, hogy a jármű mielőbb újra használható legyen, gyorsan be kell szerezni a használhatatlanná vált alkatrészeket, méghozzá megbízható forrásból. Minden esetben érdemes megfontolni azt is, hogy a bontott Daweoo alkatrészeket vagy az újakat válasszuk. A bontott verziókkal ugyanis rengeteget lehet spórolni. Ezek ugyanúgy jó minőségű, megbízható, gyári alkatrészek, csak már használtak. Azonban tovább értékesítés előtt alapos ellenőrzésen esnek át, így biztosak lehetünk benne, hogy még sokáig fognak működni, az áruk pedig csupán töredéke az újakénak. 

A cégünk által kínált bontott Daewoo alkatrészek kapcsán nincs mitől tartani. Amennyiben Ön is megbízható megoldást szeretne kedvező áron, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken! 

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2023 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok