Rémálomba illő jelenet, amikor valaki hőn szeretett autóját szerelőhöz viszi, aki közli, hogy a szükséges alkatrész megvásárlása szemtelenül sok pénzbe fog kerülni. Ilyenkor az ember három dolgot tehet. 

Egyfelől beadhatja a derekát, mondván, hogy az autó szent, és ha a szerelő azt mondta, akkor bizonyára feltétlenül szükség van arra az autóalkatrészre. Az emberek többsége szerencsére ebben az esetben nem megy homlokegyenest a falnak, sokkal inkább elkezd alternatív lehetőségeken gondolkozni. 

Ilyen lehet az utángyártott autóalkatrész. Ennek előnye, hogy alacsonyabb árú, mint az eredeti változat, ám lássuk be, ez sem a legjobb megoldás. Sok esetben ezek a szerkezetek kevésbé jó minőségűek, így esetleg hamarabb jelentkezhetnek különféle problémák. 

A legelőnyösebb, ha jó állapotban lévő használt autóalkatrészt vásárolunk. Ezek ára jóval alacsonyabb, mint a gyáriaké, minőségileg viszont magasan az utángyártott fölött járnak. 

Meghibásodott autója? Autóalkatrészre lenne szüksége? Keressen fel minket még ma! 

A használt autóalkatrésznek megvannak a maga előnyei. Döntsön az árban kedvezőbb megoldás mellett, de ne engedjen a minőségből!

Az autóalkatrészekben az a jó, hogy a megfelelő karbantartás mellett a minőségi gyártmányok jól bírják a használatot és az igénybevételt. Egy több éves alkatrészre még nem lehet azt mondani, hogy szemétre való, mert ezt csak az állapota dönti el. A használt autóalkatrészt még bontás után újra lehet hasznosítani, ha ellenőrzött, átvizsgált és hibátlannak bizonyult. Egy ilyen alkatrészben még évek vannak, megbízhatóan működik és az autót is megbízhatóvá teszi, amibe kerül.

Egy használt autóalkatrésznek megvan az az előnye, hogy tökéletesen illik abba a járműbe, amibe típusban megfeleltethető. Ez egy újonnan gyártott vagy utángyártott termékről sajnos nem mondható el. Olcsóbban juthat hozzá a használt alkatrészhez, de többet kaphat tőle, ha jól választ az autó tulajdonos.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha bontott alkatrészek érdeklik! Daewoo, Kia, Hyundai, Chevrolet autóalkatrészekkel kereskedünk!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok