Az autó alkatrészekre és azok pótlására bármikor szükség lehet. Télen és nyáron is el kell végezni alapvető karbantartási műveleteket, ellenőrizni, hogy minden rendben működik-e a járműben, a járműn. Másféle területekre kell koncentrálni télen és nyáron. A nyári időszakban a hűtésen van a hangsúly.

Ha Ön Chevrolet alkatrészeket keres, akkor nálunk megtalálja azokat a termékeket, amiknek a segítségével felkészítheti a járművét a nyári szezonra. A nyári meleg szempontjából a motor hűtési rendszere a kritikus terület. A Chevrolet alkatrészekből is szükség lehet hűtőventillátor cserére vagy éppen a klíma rendszer pótlására. Ugyanolyan fontos a megbízható akkumulátor használata is, mint a légszűrők megfelelő működése, amik gondoskodnak a por és a szennyeződések kiszűréséről.

A meleg, poros nyári napokra készüljön alapos átvizsgálással. Ha Chevrolet alkatrészeket kell vásárolnia, forduljon bizalommal kereskedésünkhöz! Bontott, eredeti, új és felújított, utángyártott Chevrolet alkatrészekkel várjuk!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok