A Chevrolet Orlando alkatrészek egyre értékesebbé váltak azóta, hogy a márka beszüntette a modell gyártását, illetve értékesítését.

Tőlünk be tudja szerezni, amire a járműnek szüksége van

Tény, hogy egyetlen autót sem gyártanak bármeddig, eljön a pillanat, amikor az utolsó jármű gördül ki a márka gyárának a kapuján. Különböző okokból dönthet úgy egy gyártó, hogy egy adott modellt többé nem éri meg előállítani és értékesíteni.

Mi lesz a sorsa azoknak az autóknak, amiket már megvásároltak és aktívan használnak a tulajdonosaik? A közlekedésben részt vevő autók folyamatosan amortizálódnak, a használat intenzitásától függően, eltérő mértékben. A váratlan eseményekkel is számolni kell, egy baleset következtében szintén elérhetik az egyes alkatrészek az életük végét.

Az alkatrészeket pótolni kell, de hogyan?

Az Chevrolet Orlando alkatrészek a gyártás beszüntetését követően továbbra is elérhetőek lesznek a Chevrolet Orlando tulajdonosok számára. A különbség csupán annyi, hogy az új termékek helyett a bontott, illetve használt elemek kerülnek előtérbe.

A kereskedésünk termék palettája igazán színes, ennek köszönhetően megtalálhatóak a bontott alkatrészek mellett a gyári és az utángyártott darabok is. Az Orlando modell kedvelt a hazai autósok körében, erről árulkodik, hogy minden, eladó jármű elfogyott a kereskedők készletéből.

A Chevrolet Orlando egyterű, hét üléses modell, ami sokoldalúnak számít az autók kínálatában. Az eredeti alkatrészek nagyszerűen kiegészítik és nem rontanak a teljesítményén, sem pedig az autó megszokott kényelmén. Válassza a bontott alkatrészt, ha fontos Önnek, hogy az autó megbízható maradjon, ne veszítsen az értékéből és az elemek jól illeszkedjenek a helyükre!

Várjuk szeretettel a Chevrolet Orlando tulajdonosokat a fővárosi bontónkban, nyitvatartási időben. Jöjjön el hozzánk és garantáltan meg fogja találni a  kedvező árban kapható, használt alkatrészt az autójához! Amennyiben információra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok