Ha az autó szervizeléséről van szó, nem ritka, hogy a tulajdonosoknak a szolgáltatás kifizetésekor mélyen kell a pénztárcájukba nyúlniuk. Sok esetben a költségeket az új alkatrészek növelik meg. Mivel több ügyfélnek is fontos, hogy csökkentse a szervizeléssel járó kiadásokat, igyekeznek más, kedvezőbb alternatívát találni a pótolni kívánt alkatrészekkel kapcsolatban. Ha Önnek is fontos, hogy lefaragjon a szervizelési kiadásokból, és Chevrolet járműve van, vásároljon tőlünk bontott alkatrészeket!

Chevrolet bontott alkatrészeink rendkívül kedvező áron állnak a vásárlók rendelkezésére. Termékeinkkel lehetősége lesz spórolni a költségeken, így egy szervizelés nem terhelheti meg a pénztárcáját. Az alkatrészeket az ország bármelyik pontjára el tudjuk juttatni, így, ha lakóhelyéhez közel nem talál megfelelő alkatrészkereskedést, ahol kedvező áron juthatna hozzá termékekhez, ne essen kétségbe, mert postai utánvéttel is vásárolhat tőlünk.

Chevrolet bontott alkatrészek kínálatában megbízható termékeket találhat. Ha szeretne vásárolni tőlünk, vagy bővebb információkra lenne szüksége a Chevrolet bontott alkatrészekről, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok