A legtöbb autóalkatrészre azonnal szükség van, mert magára a járműre is amint lehet, szükség van. Ha valami elromlik és már nem lehet megjavítani, mihamarabb ki kell cserélni. Kia bontónk a segítségére van minden Kia tulajdonosnak és szerelőnek abban, hogy minél előbb hozzájusson ahhoz az autóalkatrészhez, amire szüksége van.

A Kia bontónkból mindenféle bontott alkatrészt meg tud rendelni, különböző Kia típusokhoz, méghozzá megbízható minőségben. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy Kia bontónkat csakis olyan bontott alkatrészek hagyják el, amik megfelelnek a legszigorúbb minőségi ellenőrzések követelményeinek. Ennek köszönhetően az általunk forgalmazott bontott alkatrészek felveszik a versenyt akár az új autóalkatrészekkel is, amik a gyárból érkeznek.

Kia bontónkból akár 24 órán belül kézhez is kaphatja a megrendelt bontott alkatrészeket, tehát nem kell felesleges késlekedéssel számolnia. Vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat, és ismerje meg Kia bontónk termékeit! Kérdéseivel forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok