A Daewoo bontott alkatrészek segítségével még sokáig lehet menetkész az autója, és mindezt alacsony költségkeretből is megoldhatja!

Daewoo márkanévvel már több, mint 20 éve nem forgalmaznak autókat, hiszen a céget 2001-ben felvásárolta a General Motors, ám a következő években még ugyanazokat a típusokat gyártották, csupán Chevrolet jelzéssel, majd kisebb ráncfelvarrásokat végeztek, de az autók alapjai változatlanok maradtak. A hosszú idő ellenére még napjainkban is rengeteg Daewoo – és koreai Chevrolet – fut az utakon, ami több okra is visszavezethető: egyrészt az autók hosszú élettartamára, másrészt a folyamatos alkatrész-ellátottságra, ami nagyrészt a bontókban megvásárolható, használt, bontott Daewoo alkatrészeknek köszönhető.

Viszonylag ritkán van szükség bontott Daewoo alkatrészekre, hiszen a megbízhatóság szembetűnő a márka autóinál, ám ettől még szükség van rájuk: balesetek és meghibásodások bármikor bekövetkezhetnek, és persze a kopó alkatrészek is kopnak. Egy kisebb baleset még nem feltétlenül igényel új alkatrészeket, ám egy nagyobbat már csak cserével lehet orvosolni, legyen szó a karosszéria, a futómű, vagy a motor alkatrészeiről, illetve az elektromos rendszerről.

Szerencsére a bontott Daewoo alkatrészeket egyszerű beszerezni, és az árak is igen kedvezőek – de ez csak akkor igaz, ha egy megbízható autóbontót találunk, hiszen új alkatrészek már régóta nem készülnek a márka típusaihoz. A bontott Daewoo alkatrészek ráadásul akár raktárról is elérhetőek, így a beszerelésük is gyorsabb, vagyis az autó rövid időn belül újra róhatja az utakat újabb kilométer-ezreken át!

Daewoo alkatrészekre lenne szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal! Nálunk mindent megtalál, amire autója javításához szüksége lehet, és bármilyen típusról van szó, mi segítünk Önnek. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, majd keressen fel bennünket telephelyünkön, és szerezze be egyszerűen a Daewoo bontott alkatrészeket kínálatunkból!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok