Ragaszkodik a gyári minőséghez a Chevrolet alkatrészekkel kapcsolatban, de lényeges a kedvező ár? Válassza bontott termékeinket, nézzen körbe bátran!

Ha autó szervizelésről vagy felújításról van szó, sokan ragaszkodnának a gyári típusokhoz az alkatrészekkel kapcsolatban, azonban a termékek árai akadályokat képeznek az igények megvalósításához. Manapság igencsak mélyen kell a pénztárcájába nyúlni annak az autótulajdonosnak, aki szeretné, ha gyári elemek kerülnének felhasználásra a munkálatok során, ez viszont nem mindenkinek megfelelő. A szervizelés költségei ezáltal nőnek, ez pedig óriási anyagi terhet rak az érintettek vállára.

A Chevrolet autótulajdonosoknak nem kell kompromisszumot kötniük, amennyiben bennünket választanak. A bontott Chevrolet alkatrészeknek köszönhetően bárki számára adott a lehetőség, hogy az elképzeléseinek megfelelően szervizeljék, újítsák fel a járművét. Termékeinkkel elkerülhetők azok a döntések, amelyeket esetleg később megbánnának az autósok.

Termékkínálatunk lehetővé teszi, hogy korrekt árért cserébe jussanak hozzá az autósok a gyári minőséghez. A választék óriási, ahol megtalálható minden, amikre szükség lehet egy szervizelés, felújítás során: sebességváltó, motor, futómű, hűtőrendszer, akkumulátor, elektromos és biztonsági alkatrészek, karosszéria elemek, kipufogó, fényszóró, lámpa, üzemanyag ellátó rendszer, fék és kuplung.

A bontott Chevrolet alkatrészekkel a járművek üzemeltetőinek lehetőségük van csökkenteni a szervizelés során felmerült kiadásokat. Ez óriási könnyebbség, és a legjobb, hogy valóban az igényeknek megfelelően kerülnek javításra az autók.

Válasszon bennünket, szerezze be tőlünk a felhasználni kívánt alkatrészeket! Honlapunkon bővebb információkat is találhatnak rólunk, termékeinkről az ügyfelek. Megbízhatók, rugalmasak vagyunk, garantáljuk, hogy elégedett lesz cégünkkel minden szempontból.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok