Megfizethető áron szeretne valóban minőségi Chevrolet alkatrészekhez hozzájutni? Jó helyen jár, megbízható bontónk nem okozhat csalódást!

A Chevrolet járművek igen népszerűek, nem véletlenül, hiszen a márka kiváló autókat biztosít a vevőknek, amik maximálisan megfelelnek az elvárásoknak. Sajnos, ahogy más járműveknél, úgy a Chevrolet kocsiknál is előfordulhatnak meghibásodások, amelyeket gyakran alkatrészcserével lehet csak orvosolni. Egy ilyen helyzet sokaknak feladhatja a leckét az új elem beszerzésének szempontjából.

Tény, hogy manapság több helyen, bontókban is lehet kapni Chevrolet alkatrészeket, ugyanakkor ha az ember nem eléggé körültekintő, igen könnyen köthet rossz üzletet. Nem ritka, hogy a vevő jelentős összeget kifizet egy termékért, azonban az a beépítése után igen hamar problémákat eredményezhet, így kezdődhet elölről az alkatrészvásárlás folyamata.

Amennyiben Chevrolet bontónkat választják az érintett tulajdonosok, biztosak lehetnek abban, hogy nem lesz hiányérzetük a színvonalat illetően. Nagy gondot fordítunk a minőség ellenőrzésre, a még használatra alkalmas alkatrészeket körültekintően ellenőrizzük annak érdekében, hogy vevőinket ne érhessék kellemetlen meglepetések.

Választékunk rendkívül változatos, a vadonatúj modelleken kívül elérhetők utángyártott, bontott, eredeti és még felújított termékek is. Legyen szó bármilyen elképzelésről, Chevrolet bontónkban mindenki megtalálja az elvárásokhoz illő alkatrészeket.

A minőség mellett természetesen a kedvező árakról sem feledkezünk meg. Szeretnénk, hogy egyetlen vásárlónknak se kelljen kompromisszumot kötni a minőség kárára, bontónkban mindig jó üzletet köthetnek a Chevrolet tulajdonosok.

Felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bontónkban vásárolni? Keressen fel bennünket, alkatrészeink felhasználásával autója ismét biztonságosan használható lesz! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok