Hyundai alkatrészeket nemcsak akkor lehet vásárolni, ha egy jármű megsérült és a hibás elemeket újakra cseréli a tulajdonos. Egy járművet fel is lehet újítani, ha még van benne lehetőség, de már elhasználódott az utazások alatt. A jármű felújításához nincs szükség feltétlenül teljesen új autó alkatrészekre. Az autó bontóból származó alkatrészek minősége és megbízhatósága ugyanis vetekszik az új modellekével.

Hyundai alkatrészek széles választékát találja meg nálunk. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne minket és a termékeinket jobban megismerni, garantáljuk, hogy nem fog csalódni az általunk forgalmazott, bontott autó alkatrészekben!

Hyundai alkatrészek között megtalálja azokat a modelleket, amik a karosszériát, az alvázat, a fékrendszert stb. alkotják. Ezek az alkatrészek válogatott modellek, csak gondos átvizsgálást követően kerülnek be a termék választékunkba. A bontott Hyundai alkatrészekkel fel tudja újíttatni a járművét és megnövelni annak az értékét. Érdeklődjön a termékeinkről a Hyundai bontó honlapján szereplő elérhetőségeken!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2022 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok