Kia alkatrészeket költséghatékony ötlet Kia bontóból beszerezni akkor is, ha az autó valamelyik alkatrésze sérülést szenvedett egy balesetben. Az autós közlekedésnek megvan az a kockázata, hogy kisebb koccanás vagy akár komolyabb baleset áldozata lesz a jármű. Ilyenkor, többnyire a karosszériában keletkezik kár, megkarcolódik, behorpad, eltörik egy vagy több eleme is az autónak.

Forduljon bizalommal a Kia bontónkhoz, ahol számos, minőségi Kia alkatrészből válogathat! A tőlünk megvásárolható Kia alkatrészek kiváló állapotú, bontott alkatrészek, amik precíz válogatást követően kerülnek be a termék kínálatba. A vásárlók a saját Kia modelljükhöz illő alkatrészeket találnak nálunk elérhető árakon, mindig ellenőrzött forrásból származó, minőségi elemeket vásárolhatnak.

A megsérült alkatrészeket rövid időn belül ki tudja cseréltetni, hosszú várakozási idő nélkül, ha tőlünk vásárol bontott Kia alkatrészeket. A részletes tájékoztatásért lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok