Daewoo bontónk alkatrészek hatalmas választékával áll rendelkezésére, forduljon hozzánk Ön is, ha megbízható termékeket vásárolna kedvező áron!

A Daewoo autók sokáig nagyon népszerűek voltak, ezért természetes, hogy még a cég megszűnése után évekkel is rengetegen közlekednek ilyen márkájú autóval. Természetes, hogy időnként szükség van hozzájuk alkatrészekre is, azonban szerencsére ezek is még mindig könnyen beszerezhetőek Daewoo bontónkból.

Cégünk kínálatában csakis ellenőrzött, még sokáig működőképes Daewoo alkatrészek találhatóak, amik nem okoznak csalódást. A márka mindig is nagyon megbízható minőséget biztosított, ezért nem kell tartani attól, hogy a bontott alkatrészek hamar tönkre mennének. Az áruk ugyanakkor rendkívül kedvező, így anyagilag is megéri mellettük dönteni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon bizalommal Daewoo bontónkhoz, és vásároljon kiváló alkatrészeket, megbízható forrásból! Ha kérdése van, keresse bátran munkatársainkat, ők szívesen segítenek mindenben!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2022 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok