Chevrolet bontónk széles választékban kínál megbízható minőségű alkatrészeket, megfizethető áron – menjen biztosra, és keressen minket Ön is!

A Chevrolet autók mindig is népszerűek voltak, hiszen nagyon megbízhatóak, ugyanakkor modernek és mutatósak is. Azonban velük is előfordul időnként, hogy meghibásodnak, ahogy bármely másik járművel is, ilyenkor pedig fontos, hogy egy megbízható cégtől vásároljuk meg a szükséges Chevrolet alkatrészeket.

Chevrolet bontónk kizárólag ellenőrzött, még hosszú ideig működőképes alkatrészeket kínál Ügyfeleinek. Annak, aki nálunk vásárol, nem kell attól tartania, hogy rossz állapotú, esetleg működésképtelen terméket kap a pénzéért. A magas fokú minőségellenőrzésen túl kiemelt figyelmet fordítunk a kedvező árakra is, így minden szempontból megéri hozzánk fordulni.

Amennyiben Chevrolet alkatrészeket keres, ne menjen tovább, ugyanis a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, készséggel állunk rendelkezésére a részletekkel kapcsolatban!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2022 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok