Daewoo bontóból akad több is az országban, de persze nem mindegyiknek hasonló a színvonala. Gondolni kell arra, hogy a Daewoo alkatrészek minden törvényes előírásnak megfeleljenek és arra is, hogy ne legyenek használhatatlanok a termékek. A Daewoo alkatrészek bontott, illetve használt változatban a mi bontónk eladásra kínált termékei között is szerepelnek.

A Daewoo használt alkatrészeknek nincs kifejezetten jó híre, de ez csakis arra vezethető vissza, hogy nem mindenhol lehet jó állapotú Daewoo alkatrészeket beszerezni. Természetesen a mi Daewoo bontónkban vásárolt bontott alkatrészekben nem kell csalódnia, mert minden, forgalmazott alkatrészt tüzetesen átvizsgálunk és gondosan kiválogatunk annak érdekében, hogy olyan darabok kerüljenek beszerelésre, amikkel még évekig lehet számolni.

Daewoo alkatrészek bontott változatait kedvező áron és megbízható kondícióban tudja megrendelni cégünktől. Ne költsön túl sokat autójára, de ne is kockáztassa a saját és utasai biztonságát vezetés közben! Minden tájékoztatást megadunk elérhetőségeink egyikén!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok