Daewoo Lanos gyártója a dél-koreai Daewoo, tervezője az olasz Giorgetto Giogiaro. Az autót sosem szánták húzómodellnek, azonban ettől függetlenül nagy sikernek örvendett: 1997-től 2002-ig, vagyis 6 éven keresztül változtatás nélkül gyártották, és anélkül, hogy erre bárki számított volna, az egyik legjobban fogyó márkává tette a Daewoo-t. 

Daewoo Lanos népszerűségének oka elsősorban természetesen a rendkívül kedvező ára, ám megbízhatósága és többgyermekes családok számára is alkalmas, meglepően tágas utas- és csomagtere sem utolsó szempont. 

Egy alapvetően igénytelen autóról van szó, a szó pozitív értelmében: ahogy mondani szokták, az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Megfelelő karbantartás mellett egy normál állapotú Daewoo Lanos olcsón, hosszú ideig fenntartható. Előnyei közé tartozik még, hogy manapság már nagyon kedvező áron biztosítható, és olcsón juthatunk hozzá bontott alkatrészekhez

Amennyiben Ön Daewoo Lanos tulajdonos, vagy tervezi a használtautó vásárlást, forduljon cégünkhöz bizalommal! Jó állapotú, bontott alkatrészek széles választékával várjuk Önt! 

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2022 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok