Szeretné, ha a jármű szervizelése a lehető legkedvezőbb formában történne meg? Kia autóbontónkból könnyedén összeválogathatja a szükséges elemeket!

Ahogy más típusú járműveknél, úgy a Kia márkájú autóknál is előfordulhat, hogy a szervizelésük során muszáj lecserélni bizonyos alkatrészeiket. Gyakori, hogy egyszerre többet is. Ilyenkor egyeseknek fontos, hogy minél költséghatékonyabban meg tudják oldani ezt, emiatt főleg a Kia utángyártott alkatrészek kínálatában nézelődnek.

Nem minden egyes elemnél van arra lehetőség, hogy utángyártott alkatrész kerüljön a helyére. Ennek elsősorban az oka az, hogy ezek a termékek nem képviselnek gyengébb minőséget, viszont az élettartamuk alacsonyabb lehet, mint a Kia eredeti alkatrészeknek.

Utángyártott alkatrészek, amelyek ellenőrizve vannak

A Kia utángyártott alkatrészek is szigorú ellenőrzéseken esnek át, főleg az olyanok, mint a fékbetétek, amelyeken rengeteg minden múlik a biztonságos vezetést illetően.

Az igen kellemetlen, ha azért kell cserélni többször a fékbetétet, mert az élettartama hamarabb lejárt. Ezeknél a kulcsfontosságú alkatrészeknél tanácsos a Kia eredeti alkatrészek kínálatában nézelődni, így az embert nem érhetik kellemetlen meglepetések.

Kia bontó, ahol mindenki megtalálja a igényeknek megfelelő alkatrészeket

Kia autóbontónk többféle alternatívát is kínál az ügyfelek számára. Nálunk lehetőség van arra, hogy egyszerre szerezze be az eredeti és utángyártott elemeket is. Kia bontott alkatrészekkel várjuk az érdeklődőket, vagy választhat Kia felújított alkatrészeket is.

Kia autóbontónk igyekszik folyamatosan gazdag kínálatot biztosítani a vevőknek, akik közül így mindenki megtalálhatja a tökéletes kombinációkat. Ezáltal a szervizelés ára nem okozhat kellemetlen meglepetéseket.

Korrekt ajánlatokkal, ügyfélközpontú kiszolgálással várjuk a vevőket. Garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk és termékeinkkel. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok