Kia alkatrészeket keres, és kizárólag azok jöhetnek szóba, amelyeket maga a gyár készít? A Kia gyári alkatrészek lényegesen jobb minőségűek, mint az utángyártottak, ezért megéri valamivel többet áldozni rájuk, bár bizonyos esetekben még kedvezőbb is az áruk, mint a más gyártók által készített termékeké.

Kia új alkatrészei garanciálisak, ellentétben a használtakkal, vagyis, ha valamilyen probléma derül ki velük kapcsolatban, akkor cserére, vagy visszatérítésre lehet számítani. Bár a használt, bontott alkatrészek ára kedvezőbb, és sok esetben még nagyon hosszú ideig képesek ellátni a feladatukat, bizonyos esetekben nem érdemes ezeket választani, mert egy új ára legtöbbször csak minimális mértékben magasabb, a használati ideje viszont nagyságrendekkel több. Ebből levonható a következtetés, miszerint az ár-érték aránya is lényegesen jobb.

Egy másik szempont a Kia gyári alkatrészek, illetve az utángyártottak összehasonlítása, és ez esetben nem a kiváló minőségű, csúcskategóriás tuningalkatrészekre kell gondolni, csupán az eredetire megszólalásig hasonlító, ám más gyártók által készített részegységekre. Közös jellemzőjük az alacsonyabb minőség és ár, de emellett néha az is előfordul, hogy még csak nem is illeszkednek úgy, ahogy a biztonságos működés szempontjából elvárható lenne. Ezekkel szemben a Kia gyári alkatrészei egészen biztosan megfelelő méretűek, minőségűek és illeszkedésűek, hosszú ideig képesek ellátni a feladatukat meghibásodás nélkül, és ezért, illetve a biztonságért cserébe csupán minimálisan magasabb az áruk.

Amennyiben Kia új alkatrészekre lenne szüksége, válasszon Ön is bennünket! Kínálatunkban számos olyan részegységet megtalálhat, amire szüksége lehet egy meghibásodás esetén. Áraink kedvezőek, választékunk pedig széles, így mindenképp érdemes hozzánk fordulnia, ha Kia gyári alkatrészeket szeretne vásárolni.

Ha felkeltettük az érdeklődését a Kia alkatrészek iránt, és vásárolni szeretne, illetve árainkat szeretné megtudni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén; kollégáink várják hívását!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok