Legyen szó autó javításról vagy karbantartásról, az esetek jelentős részében a költségeket az új alkatrészek vételára növelheti meg. Egyes gyári elemekért igencsak mélyen kell a pénztárcába nyúlni, azonban ez a gépjármű tulajdonosok közül sokaknak nem igazán felel meg, ezért költséghatékonyabb megoldást keresnek. Amennyiben Ön még nem talált megfizethetőbb alkatrészeket Chevrolet típusú gépjárművéhez, ajánljuk figyelmébe bontónk kínálatát!

Chevrolet bontónknak köszönhetően Önnek nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia azért, hogy javíttassa a gépjárművét. A Chevrolet bontott alkatrészek legnagyobb előnye, hogy sokkal kedvezőbb árat képviselnek, mint a vadonatúj gyári elemek. Termékeink megvásárlásával Ön sokkal előnyösebb anyagi helyzetbe kerülhet. Nem csupán a megfizethető árakért érdemes Chevrolet alkatrészeinket választania, hanem a minőségükért is. Kifogástalan állapotú termékeket biztosítunk, amikkel a beépítésük után vevőink ismét biztonságos körülmények között, zökkenőmentesen folytathatják az útjukat autójukkal.

Egyes járműtulajdonosoknak az árak mellett az is gyakran gondot okoz, hogy régi típusú autójukhoz megtalálják az ideális alkatrészeket. Chevrolet bontónk ilyen problémára is megoldást nyújthat, hiszen választékunkban több olyan termék is megtalálható, amik a régebbi évjáratú járművekhez passzolnak. Így az érintett járműtulajdonosok elkerülhetik azt, hogy olyan termékkel kelljen kompromisszumot kötni, ami nem igazán felelnek meg az elvárásoknak.

Chevrolet bontónkban nagy eséllyel megtalálja azokat az alkatrészeket, amikre szüksége van, és ehhez még csak nem is kell sokat fizetnie vásárláskor. Ismerkedjen meg a választékkal, és szerezze be tőlünk a karbantartáshoz, javításhoz felhasználni kívánt színvonalas Chevrolet alkatrészeket! Bontónk ügyfélközpontú kiszolgálással várja a vevőket. Ha bővebb információkra lenne szüksége az árakról, termékekről, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. 

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2023 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok