Bontott Hyundai alkatrészekkel az autó felújítása költséghatékonyan történik meg! A Hyundai bontónkban minden alkatrészt megtalál kedvező áron!

Az autójára ráfér egy kis felújítás, mert nem mai darab vagy esetleg használtan vásárolta? Az autószerelő műhelyekben elvégzik Önnek a megrendelt alkatrész cseréket, tuningot is, csak pontosan el kell mondania, hogy mit szeretne. A tervek után jöhet a megvalósítás, ami azt jelenti, hogy új Hyundai alkatrészek is kelleni fognak a régiek helyett.

A Hyundai bontónk kínálatában megtalálja azokat a bontott Hyundai alkatrészeket, amik helyettesíteni tudják az öreg vagy nem túl jó állapotú darabokat. A bontott Hyundai alkatrészekkel a felújítás költséghatékony, de nem kevésbé eredményes projekt lesz.

Nem kell a márka új, gyári termékeire költenie, ha a bontott alkatrészek között megtalálja a tökéletes darabot, amivel ki tudja egészíteni a járműve teljesítményét és akár a külsejét is. Az általunk forgalmazott bontott Hyundai alkatrészekről érdeklődjön a kollégáinknál!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2023 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok