Chevrolet bontónk kedvező áron, széles választékban kínál megbízható, jó állapotú Chevrolet alkatrészeket. A mi termékeinkben nem fog csalódni!

Bármennyire is megbízható egy autó, előbb-utóbb biztosan le kell majd cserélnünk benne néhány alkatrészt. Ehhez nem feltétlenül kell műszaki hiba, hiszen a kopás természetes, idővel minden elhasználódik. Azonban az nem mindegy, hogy ilyenkor hová fordulunk, és milyen áron szerezzük be a szükséges termékeket.

Chevrolet bontónk a legjobb választás a Chevrolet tulajdonosok számára. A még használható állapotú alkatrészeket alaposan átvizsgáljuk és kedvező áron értékesítjük. Így rendkívül jó áron lehet nálunk Chevrolet alkatrészeket vásárolni, méghozzá nagy választékból.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne spórolni, de mégis megbízható helyről vásárolna Chevrolet alkatrészeket, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal! Ha további kérdése merült fel, keresse munkatársainkat, szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2022 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok