Szeretne kedvező áron, minőségi Chevrolet alkatrészekhez hozzájutni? Nálunk minden egyes típushoz megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő elemeket.

Egyes Chevrolet tulajdonosok komoly bajban vannak, ha alkatrészekre van szükségük szervizelési, karbantartási feladatokhoz. Bizonyos típusokhoz már óriási kihívást jelenthet beszerezni a megfelelő alkatrészeket. Nem ritka, hogy egyes darabokért igen mélyen kellene a pénztárcába nyúlni, ami viszont megnövelné a kiadásokat, sokaknak pedig ez nem felel meg. Mindenképp szeretnének korrekt áron hozzájutni a szükséges elemekhez, ezért tovább folytatják a kutatást.

Chevrolet alkatrészek gazdag választékban

Ha bennünket választanak az érintettek, egy csapásra megoldódhat a problémájuk, ugyanis itt minden egyes típushoz kínálunk bontott és utángyártott Chevrolet alkatrészeket. Spark, Aveo, Trax, Orlando, Malibu, Nubira, Cruze, Captiva, Camaro, Lanos, Lacetti, Kalos, Matiz, Tacuma és Corvette autók tulajdonosai egyszerűen beszerezhetik választékunkból az adott esetben felhasználni kívánt alkatrészeket.

Bontott vagy utángyártott terméket válasszon?

Ez a kérdés gyakran megnehezítheti a végső döntést, ugyanis rengeteg információt lehet hallani, például arról, hogy az utángyártott alkatrészek igen hamar csalódást okozhatnak. Főleg az árkategóriájuk miatt feltételezik ezt róluk, ugyanis jóval alacsonyabb áron beszerezhetők, mint a vadonatúj, gyári termékek, azonban az olcsóság miatt nem feltétlenül kell a legrosszabbra gondolni.

Manapság az utángyártott alkatrészekkel foglalkozó cégek igen szigorú elvárások szerint állítják elő a különböző elemeket. Folyamatos fejlődés, korszerűsítés figyelhető meg a gyártás területén, így nagyon sok kiváló, a követelményeknek megfelelő utángyártott alkatrésszel lehet találkozni.

A lényeg, hogy a vevők megbízható helyet válasszanak a beszerzés során. Vásárlóinknak biztosan elégedettek lesznek, legyen szó a bontott vagy utángyártott termékeinkről.

Cégünk új karosszéria elemeket, lökhárítókat, lámpákat, hűtőket, és egyéb alkatrészek is tud biztosítani raktárról, vagy akár megrendelésre is. A kiválasztott termékeket 24 órán belül postai utánvéttel is átvehetik a vásárlók.

Bővebb információkért keressen bennünket az elérhetőségeinken!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok