Daewoo alkatrészek bontott és utángyártott formában is. Válasszon megbízható beszerező helyet a vásárláshoz, így a szervizelés eredményes lesz!

A Daewoo járművek nagy népszerűségnek örvendenek, a használt autó piacon is szép számban megtalálhatók. Ahogy más típusoknál, úgy a márka kocsijainál is előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor új alkatrészekre lenne szükség.

Akik régóta Daewoo tulajdonosok, ismerős helyzet lehet számukra az, mikor bizonyos elemeket nehéz beszerezniük. Ez elsősorban amiatt van, mert megszűnt a márka autóinak forgalmazása. Ez feladja a leckét a Daewoo tulajdonosoknak, nem ritka, hogy magánúton próbálnak meg hozzájutni a keresett alkatrészekhez, azonban ennek óriási kockázata is lehet.

Daewoo alkatrészek csak megbízható helyről!

Nagyon sok magánember árulja bontásra ítélt autójának darabjait, ami vonzó lehet sokak számára, hiszen így könnyedén megoldhatják a Daewoo alkatrész hiányát, de nem árt az óvatosság! Ezek a termékek nem biztos, hogy kifogástalan minőséget képviselnek, amiket elhasznált állapotukban igen veszélyes beépíteni. Ez gyakran esztétikai szempontból nem szembetűnő, a szerelés után szembesülhetnek azzal a tulajdonosok, hogy probléma van az elemmel.

Sajnos több visszaélésről is lehet hallani az alkatrészek értékesítésével kapcsolatban. Ez alól nem jelentenek kivételt a Daewoo elemek sem. Ha a tulajdonosok megakadályoznák a kényelmetlenségeket, a legjobb, ha hivatalosan működő autóbontóhoz fordulnak.

Daewoo alkatrészeink nem okoznak csalódást

Cégünket megéri felkeresni, ahol kiváló minőségű termékekkel találkozhatnak az érdeklődők. Itt az alkatrészvásárlás többé nem probléma. Daewoo új, bontott és utángyártott karosszéria elemek, hűtők, lökhárítók, lámpák és egyéb kiegészítő alkatrészek széles kínálatával várjuk vevőinket. Nálunk a Daewoo tulajdonosok nem szenvedhetnek hátrányt azért, mert a márka megszüntette a forgalmazást.

Raktárról és megrendelésre is tudjuk biztosítani a kiválasztott termékeket, amiket 24 órán belül postai utánvéttel is átvehetnek a vevők. Az elérhető típusok: Kalos, Lanos, Espero, Nexia, Matiz, Nubira, Tico, Tacuma, Racer.

Bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok