Kia bontott és utángyártott alkatrészek széles választékával várjuk minden típushoz; keressen bennünket, ha problémája akadt autójával!

A Kia méltán népszerű hazánkban és a világ más tájain is, hiszen a termékei tartósak, megbízhatóak, kedvező árúak, és még a szervizelésük is könnyedén megoldható. Nem volt ez mindig így persze, ám a gyártó hamar kinőtte a gyermekbetegségeit, és mostanra felküzdötte magát a legjobbak közé.

A Kia szinte minden szegmensben versenybe küldött modelleket – kivétel a legfelső luxuskategória –, ráadásul a világ egyes tájain más-más típusokat forgalmaz, azaz Európában némileg más a palettája, mint Amerikában, vagy Ázsiában. A legnépszerűbb, európai forgalmazású modellek közül néhány:

  • Kia Picanto – Egy kompakt városi autó, amely nagyszerű ár-érték arányt, praktikumot és megbízhatóságot biztosít.
  • Kia Rio – Egy kis ferdehátú, amely lenyűgöző üzemanyag-hatékonyságot, kényelmes utazást és fejlett biztonsági funkciókat nyújt.
  • Kia Ceed – Sportos vezetési élményt, bőséges raktérkínálatot és fejlett biztonsági funkciókat kínáló ferdehátú.
  • Kia Sportage – Egy kompakt SUV, amely kényelmes utazást, tágas utasteret és fejlett technológiai funkciókat nyújt.
  • Kia Niro – Hibrid vagy plug-in hibrid SUV, amely tágas utasteret, kiváló üzemanyag-takarékosságot és alacsony károsanyag-kibocsátást biztosít.
  • Kia Sorento – Egy középkategóriás SUV, amely fényűző belső teret, erőteljes teljesítményt és fejlett biztonsági funkciókat nyújt.

Ez persze csak néhány a Kia által Európában forgalmazott modellek közül, hiszen hogy is feledkezhetnénk meg az Optimáról vagy a Stingerről. Mindegyik modell más tulajdonságokkal, specifikációkkal és árakkal rendelkezik, így az ügyfelek kiválaszthatják az igényeiknek és költségvetésüknek megfelelőt.

Azonban még egy Kia is igényel időnként új alkatrészeket, ezért autóbontónkban az elektronika, a karosszéria, a mechanika és más, az autóban megtalálható alkatrészekkel, mint például az utastér elemeivel várjuk vásárlóinkat!

Ha Kia alkatrészekre lenne szüksége – legyen szó bontott vagy utángyártott részegységekről –, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2024 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok