Ön is azok közé tartozik, akik nem érik be a legjobbnál kevesebbel, és csakis az elérhető legkiválóbb minőséget vásárolják meg mindenből? Meg tudjuk érteni, hiszen mi is így gondolkodunk. Ha Ön is Hyundai gépkocsit vezet, akkor bizonyára tapasztalja, hogy mennyire megbízhatóak a Dél-koreai gyár járművei, azonban még így is előfordulhat, hogy valami meghibásodik, elromlik, vagy cserére szorul. Ha a Hyundai gyári alkatrészek mellett dönt, nem tévedhet, hiszen ugyanazt a kiemelkedő minőséget képviselik, mint maga az autó, az utángyártottakhoz képest pedig sokkal magasabban helyezkednek el a minőségi ranglétrán!

Hyundai új alkatrészei ráadásul garanciálisak, tehát, ha valamilyen hibát észlelünk rajtuk, illetve a működésükben, akkor megtérül a kárunk csere, vagy pénzvisszatérítés formájában. Tény ugyan, hogy a használt, bontott alkatrészek olcsóbbak, és többnyire még sokáig használhatóak is, ám néha érdemesebb a Hyundai új alkatrészeit választani, elsősorban a garancia, illetve a bizonyos esetekben csupán minimális árkülönbség miatt.

Ha viszont a Hyundai gyári alkatrészeket és az utángyártottakat hasonlítjuk össze, akkor feltűnő lehet, hogy azok minősége és ára alacsonyabb, és sajnos olyannal is lehet találkozni, amit ugyan Hyundai alkatrészként árulnak, de sehogy sem illeszkedik oda, ahova kellene. Ezekkel szemben a Hyundai gyári alkatrészei egészen biztosan megfelelő méretűek és minőségűek, az áruk viszont csak minimálisan magasabb.

Ha Hyundai alkatrészeket szeretne vásárolni, válasszon Ön is bennünket! Kínálatunkban szinte minden Hyundai alkatrészt megtalálhat, amelyek gyáriak, és újakat, illetve bontott, kiváló minőségű darabokat is kínálunk. Áraink kedvezőek, választékunk széles, így mindenképp érdemes hozzánk fordulnia, ha Hyundai gyári alkatrészeket vásárolna!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Hyundai alkatrészek iránt, és vásárolni szeretne, illetve kérdése lenne árainkkal, készletünkkel, vagy nyitva tartásunkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Visszahívást kérek

Rólunk

Reméljük, megtisztel a bizalmával, és a jövőben Önt is vevőink, megrendelőink körében Üdvözölhetjük!
Tekintse meg cégünk elérhetőségeit, kérjen visszahívást ingyenes szakmai konzultációhoz, vagy küldjön üzenetet!

Facebook

Kapcsolat

Budapest 1205 Nagykőrösi  út 41 - Albert  út sarok
Trekovanicz Tamás
+3630 9 405 410
tomy7113@gmail.com
Hétfő - Péntek      8-16

Daewoo és Chevrolet Autóbontó © 2023 Minden jog fenntartva. Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

Ice-Speed Hungary Kft. | +36 30 940 5410 | tomy7113@gmail.com | 1205 Budapest, Nagykőrösi út 41 – Albert út sarok